Call of Duty 4: Modern Warfare PS3
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
12.98

Omschrijving

De Russische ultranationalistische Zakheav wordt gesteund door een belangrijke groep van Russische zakenlieden, mensen uit de maffia en het leger waardoor hij in staat is om een burgeroorlog in eigen land te beginnen. Echter weet Zakheav dat andere machten uit de wereld uiteindelijk betrokken zullen raken bij dit conflict.

Daarom verzint hij een plan om de grootste bedreiging – de VS – te omzeilen. "Iedereen weet dat Amerika een uitloper is in het conflict rondom het Midden Oosten," verklaart Collier. Daarom gebruik Zakheav zijn vriend Al-Asad die in het Midden Oosten een (gefinancierde) staatsgreep uitvoert. Het is een val waardoor de Amerikanen klem worden gezet en Zakheav blij is.

Ondertussen hebben de Britten, in vorm van speciale SAS troepen, Zakheav al voor een lange tijd - sinds hij wapenhandelaar was – strak in de gaten gehouden. Ze zijn in het geheim bezig om hem in Rusland te vinden. Daarnaast proberen ze door, al samenwerkend met enkele Russen, meer informatie te verzamelen om de VS te van overtuigen dat de oorlog in het Midden Oosten slechts een afleiding is.

Specificaties

Geslacht

Jongen

Adviesleeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Artikelnummer

1104032

Wettelijke minimumleeftijd

16

Platform

PlayStation 3

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x13x1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

119

EAN

5030917054648