Clementoni Het grote scheikundelab

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.99
24.99

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 4,9

34 beoordelingen 9 van de 34 (26%) beoordelaars bevelen dit product aan

Martin3345345
2 maanden geleden

Doos is half leeg

Ziet er heel leuk uit, is ook leuk, maar er zit maar weinig in de doos. Het ziet er ook allemaal niet zo mooi uit als op de verpakking staat. Was een lichte teleurstelling toen we de doos openden.

C Zaat
3 maanden geleden

Veel doos voor weinig lab

Omdat onze zoon van uitproberen houdt heeft hij voor zijn verjaardag het grote scheikunde lab gekregen.. Na het open maken van de doos volgde teleurstelling 1...de doos is vooral gevuld met karton. Had 3 maal zo klein ingepakt kunnen worden. Teleurstelling 2 zijn de proeven die voorgesteld zijn.. Heel veel zit er niet bij.. Van alles moet uit je eigen keukenkastje komen of gekocht worden. Wat er bij zit is niet veel.. Je kan alles 1 maal doen met wat er bij zit. Teleurstelling 3 is dat de meest simpele handelingen als als een "proef" geld. Bv.. Los zout op in water.... Bespaar je geld en snuffel wat rond op you tube. Koop online wat reageerbuizen en eventueel de chemicaliën. Gegarandeerd meer pret en meer spektakel. Een dikke tegenvaller.

Anoniem
3 maanden geleden

Absoluut leuk en lwerzaam

Iedere proef is leuk om uit te zoeken. Heel leerzaam voor de kids. En dus een absolute aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
6 maanden geleden

Matig!

De bril was zo dik en wit, je kan er niet doorheen kijken. Opdrachten waren voor groot deel erg moeilijk. Buisjes krijg je moeilijk open, waardoor sleuteltje makkelijk breekt. En rest niet meer open kan!

Chris2007
1 jaar geleden

Doos half leeg

De doos is maar voor de helft gevuld, de rest zijn blokken karton. Erg jammer...

veens806
1 jaar geleden

dure lucht.

het Grote scheikundelab.... ja de doos is onnodig groot en er zit bijna niks in....ontleend duidelijk het woord groot in de titel aan de grote opvulruimte in de doos.....de helft van de doos is opgevuld met karton

Anoniem
1 jaar geleden

Ziet er leuk en leerzaam uit

Sinterklaas zal onze kleinkind hiermee verrassen. We zullen Sinterklaas later vertellen wat de ervaringen zijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Arian
1 jaar geleden

Misleidend en teleurstellend

Teleurstelling na onze bestelling. Misleiding voor gebruik, materiaal, leeftijd en te duur in verhouding tot wat je betaald. Bevat gif stoffen voor het milieu, huisdieren en kinderen. Alleen af te voeren in de chemische container. Misleidend omdat dit nergens wordt vermeld.

breugelaar
1 jaar geleden

Gewoonweg misleidend en zeer teleurstellend

Lege doos weegt 1090 gram en de scheikundige spulletjes 238 gr. Op de doos staan allerlei mooie glazen instrumenten welke in de doos niet te vinden zijn. De doos is expres van zwaar karton gemaakt zodat het nog wat lijkt. Mijn zoontje van 9 had het van zijn eigen zakgeld gekocht en was zeer teleurgesteld en verdrietig. Niet leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

grote doos, kleine inhoud !!!!

De titel op de doos voorspelt veel goeds, "HET GROTE SCHEIKUNDELAB". Echter als je de doos openmaakt is de helft "fake". Slechts de helft van de doos is gevuld, de rest is loze ruimte. Het is dus gewoon "het kleine scheikundelab". Ik hoop dat de proefjes het goed doen anders is het cadeau voor mijn kleindochter mislukt.

Crakaka
1 jaar geleden

Goed

Ik had het en toen ging ie stuk maar toen kreeg ik een gratis nieuwe

Ja, ik beveel dit product aan
Marijke1
1 jaar geleden

grote doos....meer dan de helft lucht

Toen mijn kleinzoon de doos opende, vond ik de inhoud erg miniem. Meer dan de helft was opgevuld met...niks. Verder kleine plastic potjes, een waardeloze bril, en alles klein, klein, klein.

Sietske
2 jaar geleden

Valt tegen

Veel voorbeelden van proefjes. Maar de ingrediënten die er nodig zijn zitten er niet bij. En zijn vaak ook geen zaken die je zomaar in huis hebt.

Vosjes
2 jaar geleden

Teleurstelling...

Onze zoon heeftt het voor sinterklaas gekregen en wilde er enthousiast mee aan de slag. Helaas is het geen compleet pakket, er zijn allerlei extra stofjes en spullen nodig om een proefje te kunnen doen. Dit staat niet op de doos. Het zijn ook geen huis tuin en keuken spullen, dus om er iets mee te gaan doen zullen we met een zelf samengesteld lijstje moeten gaan winkelen al dan niet via internet.

Chieleman
2 jaar geleden

Grote doos met veel lucht

De doos is heel groot, dus ziet er veel belovend uit. Maar aan binnenkant zitten er aan zijkanten twee kartonnen vakken die leeg zijn. Dus de doos had net zo goed half zo groot kunnen zijn. Dat vertekent het beeld een beetje. Voor heel veel dingen moet je eerst allerlei andere zaken erbij halen. Ik wilde wat proefjes gaan doen met mijn dochter op de kamer, maar kon eigenlijk niks doen wat we direct interessant vonden. Sindsdien ligt hij in de kast. We moeten hem er maar weer eens uit halen...

judith 38
2 jaar geleden

kids kunnen het nouwelijks zelf!

voor sinterklaas gekocht n nog niet mee kunnen spelen omdat ze het niet zelf kan en echt iemand nodig heeft die de gebruiksaanwijzingen snapt. ook bij veel proefjes extra martiaal nodig wat niet in huis is!

een familie uit Tiel
2 jaar geleden

Veel doos weinig inhoud

Heleboel attributen staan wel op de doos maar zitten er niet in. Voor sommige proeven zijn kleurstoffen nodig welke ook niet in de doos zitten. Al met al valt het een beetje tegen.

Coraline
2 jaar geleden

Sleuteltje afgebroken

Sleuteltje om buisjes met chemicaliën te openen, brak al af na het 2e buisje. Erg jammer, veel coole proefjes dus niet te doen. Verder sluit ik mij aan bij wat de anderen hier schrijven.

roan
2 jaar geleden

moeilijk

Het is lastig. Veel spullen niet inbegrepen. De reageerbuisjes gaan lastig open. Met vervolg dat de opener kapot gaat. Je kan je kind dit niet alleen laten doen. Zou hem aanbevelen vanaf 14 jaar. Maar dan wel met alle spulletjes erbij die je nodig hebt die in het boekje staan.

kerstmis
2 jaar geleden

zag er vrolijk uit

de doos zag er al veelbelovend uit, en de inhoud voldeed aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
karin74
2 jaar geleden

grote doos, kleine inhoud

Een enorme doos met bijna niets erin, een onduidelijke gebruiksaanwijzing en je moet zelf nog allerlei ingredienten toevoegen... het valt mij vies tegen.

maat
2 jaar geleden

grote scheikundedoos

grote doos met weinig inhoud. de proeven vallen tegen. Zitten een paar leuke bij. De rest kan je ook met huis tuin en keuken materialen.

Marcop
2 jaar geleden

Misleidend

De inhoud van de doos komt niet overeen met de in reclame en op doos afgebeelde items. Grote doos weinig inhoud. Vraagt heel veel begeleiding, kids kunnen niet zomaar en eventjes proefjes doen. Ook extra dingen nodig (rode kool bladeren) om proeven te doen. Teleurstelling na Sinterklaas bij het er mee gaan spelen.

Rita
2 jaar geleden

Wetenschap&spel

Mijn kleinzoon was er erg blij mee. Een goede keus gedaan

Ja, ik beveel dit product aan
arki
2 jaar geleden

weinig inhoud t.o.v. de grootte van de doos!

Dachten echt een uitgebreid pakket te kopen. Dit viel tegen, slechts enkele dingen qua inhoud, kortom flink misleid door de doos!!

Jokal
2 jaar geleden

Valt tegen

Het is een grote doos die de helft kleiner had gekund. De glaasjes die op de voorkant staan zitten er niet bij. Mijn dochter was echt teleurgesteld over de inhoud.

RQT00
2 jaar geleden

zeer matig...

Inhoud van de doos was beduidend minder dan je voor dit geld zou verwachten, hoog plastic-gehalte en meer karton dan inhoud... na drie proefjes was dochterlief er eigenlijk al op uitgekeken, en ik ook!

djdj
2 jaar geleden

onvolledig!

Mijn dochter heeft dit voor sinterklaas gehad maar de proefjes zijn veel te ingewikkeld voor een kind van 8 jaar. Grote doos met minimale inhoud en vooral heeeeeel veel spullen nog zelf aanschaffen. Spijt van de koop.....

Ome Jan
2 jaar geleden

Waardeloze rommel

De veel te grote doos zat deels gevuld met waardeloze plastic rommel. Maar het kind was er zo blij mee als een kind.

Piet17
2 jaar geleden

Ziet er geweldig uit maar valt tegen bij uitpakken

Veel te grote doos. Inhoud valt erg tegen. Ingewikkelde bescheijving, zelf veel aanschaffen.

Mirthe
2 jaar geleden

Leuk

Een leuk pakket, maar er zit minder in dan de voorkant doet vermoeden, dat is wel teleurstellend. Daarbij zat er een defect onderdeel bij waardoor we geen proefjes meer konden doen, maar gelukkig kon doos retour en krijgen we een nieuwe.

Ja, ik beveel dit product aan
harr
2 jaar geleden

clementoni - Wetenschap & Spel Het grote Scheikund

voor onze zoon voor 5 december... het lijkt erg leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Eveline
2 jaar geleden

Super

Een verrassend geschenk voor kinderen in de leeftijd van 8 jaar

Ja, ik beveel dit product aan
Suryoyo10
2 jaar geleden

Valt erg tegen

Het valt erg tegen. Heel simpel,geen spectaculaire of spannende dingen voor de kinderen. Geen goede beschrijving voor de kinderen. Prijs kwaliteit verhouding is dus niet goed