FIFA Street PS3
0 reviews

FIFA Street PS3
23% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 12.98
10.00

Omschrijving

FIFA Street is een authentieke straatvoetbal game. Hierin speel je straatvoetbal zoals het door straatvoetballers uit de hele wereld wordt gespeeld.

Alles van de omgevingen tot de outfits en de muziek sluit perfect aan bij de sport en de cultuur.

Straat-balcontrole
Speel met een superieure balbeheersing en sneller dan je ooit hebt meegemaakt. Dankzij de straat-balcontrole beschik je over het gevoel, de creativiteit en de flair van echte straatvoetbalsterren. Daag tegenstanders uit en verneder ze in één-tegen-één battles, met nieuwe dribbelstijlen en ontzettend veel nieuwe skillmoves.

Staande dribbel
Versla je tegenstanders in één-tegen-één duels! Beweeg de bal vanuit stand naar achteren, naar voren en van links naar rechts om de tegenstander te laten happen. Maak dan snel een move en speel hem uit met een panna of een trick.

Straat-dribbel
De Straat-dribbel is gebaseerd op de precisiedribbels uit FIFA 12. Hiermee kunnen je spelers op elk moment naar hun tegenstander toe draaien, ze met tricks en moves passeren en zo in scoringspositie komen. Gebruik korte dribbels in de kleine ruimte, onder druk en zelfs bij het afschermen van de bal voor een tegenstander.

Compleet nieuwe skillmoves
Gebruik meer dan 50 splinternieuwe skillmoves om je tegenstander op een spectaculaire manier af te troeven.

Skills in de lucht
Wip de bal op en maak je move. Laat zien wat je allemaal in huis hebt. Houd de bal hoog en verras de verdediging met een pass, schot of skillmove waar ze alleen maar naar kunnen kijken.

Wereldtournee
In dit sociale speltype met online functionaliteit kun je jezelf in de game namaken, een team samenstellen uit straatsterren en uitgroeien tot het beste straatteam ter wereld.

Speel in 16 verschillende toernooien en voltooi 20 verschillende uitdagingen. Werk jezelf op van het plaatselijke niveau tot nationaal niveau, en daarna tot Europees en uiteindelijk wereldniveau.

Verdien meer dan 100 verschillende stijlen, tricks en vreugdedansen om je speler met nog meer klasse en flair te laten spelen. En speel meer dan 225 items vrij voor je ploeg, waaronder teamtenues, streetwear-outfits, schoenen, omgevingen en teams.

Toernooien
Doe mee aan 16 verschillende toernooien. Speel online tegen teams van andere FIFA Street-gamers, elk helemaal samengesteld volgens de eigen stijl en voorkeuren van die gamers.

Je kunt het jezelf nog moeilijker door niet alleen tegen teams van andere gamers te spelen, maar ook één-op-één duels uit te vechten tegen andere gamers. Voor alle toernooien zijn er sociale klassementen waarin je je eigen prestaties kunt vergelijken met die van je vrienden.


Straatuitdagingen
Voltooi 20 staatuitdagingen en probeer andere spelers voor je team te winnen, waaronder echte straatvoetballers en sterren van je favoriete clubs. Speel samen als team met maximaal 4 spelers of neem het juist tegen elkaar op.

Je kunt kiezen uit verschillende regels, waaronder Panna Rules (scoor door de bal door de benen van je tegenstander te spelen), Entertainment Points (win door het publiek te vermaken) en Last Man Standing (scoor, verlies een man en verlies als eerste al je spelers).

De uitslagen van een uitdaging worden in een specifiek klassement opgenomen, zodat je je beste score of tijd kunt vergelijken met die van je vrienden.

Verover de straat
Van parkeerplaatsen en parken tot sportzalen en arena's op daken: in FIFA Street vind je coole en unieke omgevingen, waaronder wereldberoemde locaties als Rio de Janeiro, Londen, Amsterdam en New York.

Volledige controle
Pas je wedstrijden helemaal aan jouw wensen aan en kies voor een van de speciale speelstijlen uit verschillende delen van wereld, met steeds een ander aantal spelers en wedstrijdtype.

Ga de uitdaging aan! Maak tricks en panna’s in een wedstrijd in Amsterdam, speel futsalwedstrijden zonder muur in Spanje of fysieke 5-tegen-5 partijtjes in Engeland.

Kenmerken
• Gameplay-engine van FIFA
FIFA Street maakt gebruik van de beste functies van de gameplay-engine van FIFA, bijvoorbeeld Impact Engine, precisiedribbels en Personality+.

• Content-licenties
Met sterren van Manchester United, Barcelona, Real Madrid en de veel internationale topclubs. Speel met Rooney, Kaka en nog veel meer van je favoriete spelers, uitgerust in de originele tenues, trainingsoutfits en streetwear-outfits.

• Straatvoetbalsterren
Met echte straatvoetbalsterren die overal ter wereld van de straat zijn geplukt. Speel met of tegen freestylers die in de echte straattoernooien meespelen.

• EA SPORTS Football Club
Vanaf de eerste keer dat je een tegenstander poort, bouw je als gamer aan je EA SPORTS Football Club-reputatie.

Specificaties

Pegi 3
Online
Geslacht

Beide

EAN

5030946104871

Adviesleeftijd

vanaf 3 tot 99 jaar

Artikelnummer

1013710

Reeks

Fifa

Online gaming mogelijk

true

Studio/uitgever

Electronic Arts

Platform

PlayStation 3

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x14x2

Genre games

Sport

Gewicht exclusief verpakking (gr)

114