Fisher-Price Little People Wheelies garage

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.99
19.98

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 9,0

4 beoordelingen 4 van de 4 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
4 maanden geleden

Super!

Mijn zoontje speelt er graag mee! Erg leuk. Goede service van intertoys. Snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan
G Giessen
1 jaar geleden

Uitstekend

We hebben dit cadeau gekocht voor onze kleinzoon. Hij vindt het prachtig, er zijn zoveel bewegende onderdelen, zoals lift, autowassen, tanken, helemaal geweldig om mee te spelen! Een kind krijgt zo goed in beeld wat er gebeurt en mogelijk is in een garage is en kan het zelf helemaal naspelen. Ook stimuleert het de fantasie! Onze kleinzoon neemt de garage helemaal op in een heel speelplan met ander speelgoed dat hij al heeft, zoals een wegennet waarop diverse auto's rijden; die moeten natuurlijk ook tanken en gewassen worden! Echt een aanrader voor kinderen en heel leuk om te geven!

Ja, ik beveel dit product aan
ellen22022
1 jaar geleden

erg leuke garage met verschillende mogelijkheden

ook mij viel het op net als een eerdere recencist dat er maar 1 auto bij zit. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn maar verkoop van losse autootjes geschikt voor deze garage zou zeer welkom zijn!

Ja, ik beveel dit product aan
n de ruijter
1 jaar geleden

didactisch en spannend

Jammer dat er SLECHTS 1 AUTOOTJE bij is. Kinderen willen graag samen spelen. De Intertoys winkel in Assen waar ik op zaterdagmiddag mijn bestelling plaatste verkoopt geen losse auto'tjes. HELAAS MISTE IK DAAR OOK DE 20 PROCENT KORTING DIE IK OP MAANDAG ZAG STARTEN TERWIJL DE GARAGE OOK IN DIE WEEK WERD GELEVERD.

Ja, ik beveel dit product aan