Fisher-Price vrolijke beatbouwtoren
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
19.98

Omschrijving

Dansen maar, kleintje! Je kleintje vindt het prachtig om de schattige boogies op te stapelen, te luisteren naar de vrolijke muziek en te kijken naar de dansende lichtjes in het onderstuk. Begin in de stand in Bouw-een-liedje. Als je kleintje een van de boogievriendjes op het onderstuk drukt, volgt een beloning met "dansende" lichtjes en muziekjes. Als je het speeltje in de beatbouwstand zet, hoort je kleintje verschillende coole geluiden zodra een boogie op het onderstuk wordt gedrukt! Beleef nog meer plezier met de Vrolijke Beatbouwtoren.

Twee manieren om te spelen!
1. Bouw-een-liedje: – Baby activeert “dansende” lichtjes en leuke liedjes door een van de boogievriendjes op het onderstuk te duwen.

2. Bouw-een-beat: – De beat of het liedje wordt uitgebouwd telkens wanneer je kleine musicus een boogievriendje aan de toren toevoegt!

De 4 schattige boogievriendjes zorgen voor veel muzikaal speelplezier. Je kleintje kan rammelen met de boogies waar kralen in zitten!

 

Eigenschappen:  

  • Inclusief onderstuk met lichtjes voor het stapelen van boogies, hoog/laag/uit en standenknoppen én 4 stapelbare boogievriendjes.
  • Stimuleert de fijnmotorische vaardigheden en oog-handcoördinatie.
  • Vrolijke kleuren en muziek stimuleren belangrijke zintuigen als zicht en gehoor.

 

Specificaties

Geslacht

Meisje

EAN

0887961219586

Adviesleeftijd

vanaf 6 maanden tot 3 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1390223

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

14,2x20,5x28

Gewicht exclusief verpakking (gr)

750

Merk

Fisher-Price

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur