Fossil Fighters Frontier 3DS
0 reviews

Fossil Fighters Frontier 3DS
50% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 19.98
10.00

Omschrijving

Jij bent in Fossil Fighters Frontier een jonge fossielbewaker. Over de gehele wereld bescherm jij kostbare fossiele tegen Dr. Baron von Blackraven.

Dr. Baron von Blackraven wil namelijk over de wereld heersen met de kracht van Vivosaurs – kleurrijke, extra sterke dinosaurussen! Met een aanpasbare Bone Buggy reist je door een enorme 3D-wereld vol verborgen schatten en kostbare fossielen. Aan jouw de taak deze fossielen op te graven, waarna ze tot leven komen als Vivosaurs. Ontdek en verzamel meer dan 80 verschillende Vivosaurs!
 

Vivosaurs verzamel je door kostbare fossielen op te graven in de wildernis, deze maak je vervolgens zorgvuldig schoon door gebruik te maken van je stylus en het touchscreen. Gedurende het spel kom je ook nieuwe gereedschappen tegen, zoals, zoals boren en hamers, deze geven variatie aan het opgraafproces. Sommige opgravingen bevatten zelfs speciale uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloond te worden met kostbare, sterke en zeldzame fossielen.


Hoe beter het opgravingswerk, hoe sterker de getransformeerde Vivosaur tijdens gevechten zal zijn. Elke Vivosaur behoort tot één van de vijf elementaire categorieën – Water, Vuur, Lucht, Aarde en Neutraal – en beschikt over verschillende aanvallende acties en een speciale kracht.
 

Deel het prehistorische plezier met vrienden, bijvoorbeeld door samen op onderzoek te gaan of direct tegen elkaar te strijden. Met de lokale multiplayerfunctie kunnen maximaal drie vrienden met elk een Nintendo 3DS-systeem en een exemplaar van Fossil Fighters Frontier hun krachten bundelen om samen opgravingen te doen of tegen vijandige Vivosaurs te strijden.
 

Elke speler reist in zijn of haar eigen Bone Buggy en kan samenwerken met andere spelers om de grotere fossielen effectiever op te graven. Daarnaast is het mogelijk via draadloze communicatie met maximaal zes spelers tegelijk tegen elkaar te strijden of lokale toernooien te beginnen voor twee teams van elk drie spelers. Spelers kunnen ook online één-tegen-één
 

Kenmerken:

  • Dagelijkse gevechten in Fossil Stadium
  • Lokale multiplayer
  • Multiplayer
  • StreetPass gevechten
  • StreetPass functionaliteit

Specificaties

Pegi 7
Online
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

0045496527969

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1322793

Merk

Nintendo

Studio/uitgever

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13x14x2

Genre games

RPG