Furby Cool Zwart
0 reviews

Furby Cool Zwart
50% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 39.99
19.98

Omschrijving

Furby is terug! En hij kan nóg meer dan je al van hem gewend was!

Hoe meer je met hem speelt en praat, hoe meer woordjes hij leert en hoe meer zijn karakter gevormd wordt. Dankzij zijn LED ogen kan hij nu nog meer emoties tonen! Furby is uitgerust met 3 bewegingssensoren en een microfoon. Hierdoor reageert hij op aanraking, beweging en geluid. Wanneer hij muziek hoort begint hij te dansen of misschien zelfs een liedje te zingen.

Furby heeft een eigen willetje. Soms is hij knorrig en andere keren weer vrolijk. Als hij sip is kun je hem opvrolijken door een liedje voor hem te zingen of met hem te dansen. En als je hem te veel plaagt, kan hij boos worden! Furby reageert niet altijd op de manier die je verwacht. Soms zal je blij zijn met zijn reactie en soms ook helemaal niet!

Furby is erg onvoorspelbaar en het blijft een verrassing hoe jouw Furby uiteindelijk wordt. Zijn grappige en vaak knotsgekke reacties zullen in ieder geval zorgen voor urenlang vermaak.

Persoonlijkheid
Net als jij vindt Furby sommige dingen leuk en sommige dingen niet leuk. Daar kom je achter wanneer je Furby beter leert kennen.

Voer hem, praat met hem, kietel hem, laat hem naar muziek luisteren, schud, draai of hou hem om zijn kop. Maar pas op... Furby kan onvoorspelbaar zijn. Alles wat je met hem doet zorgt ervoor dat zijn persoonlijkheid verandert.

Praten
Als je je Furby net krijgt, kan hij alleen Furbish praten. Maar hoe meer je met hem speelt, hoe meer woordjes hij leert. Hij kan meer dan 1000 Nederlandse woorden en zinnen leren! Versta je geen Furbish? Met het woordenboek op de Furby site en in de Furby App kun je vertalen wat hij zegt. Zo leer je ook Furby zijn taal!

Eten
Heeft je Furby honger gekregen van al dat spelen? Stop je vinger in zijn mond en hij maakt grappige eetgeluidjes. Wil je hem op een andere manier voeren? Met de Furby App kun je hem ook virtueel voeren. Kies je maaltijd en kijk hoe Furby daar op reageert. Als je hem heet eten geeft zie je de vlammen uitslaan in zijn ogen en bonen kunnen zorgen voor winderigheid... Probeer verschillende soorten gerechten uit en ontdek wat Furby's lievelingseten is.

Reageert op andere Furby's
Als je Furby bij een soortgenootje plaatst, zul je zien dat ze op elkaar reageren. Ze zullen met elkaar praten en als ze elkaar echt leuk vinden, gaan ze misschien zelfs dansen. Het blijft echter de vraag of ze vriendjes worden... Niet alle Furby's kunnen het met elkaar vinden!

Furby App
Wil je nog meer plezier beleven met jouw elektronische vriendje? Download dan de speciale Furby app voor je mobiele telefoon. Hiermee kun je niet alleen vertalen wat jouw Furby zegt, je kunt ook zelf Furbish leren of Furby zelfs eten geven!

Eigenschappen
• Persoonlijkheid ontwikkelt zich door spelen
• Reageert op licht, geluid, aanraking en beweging
• Reageert op andere Furby's
• Download de App voor nog meer speelplezier

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

8712206087984

Adviesleeftijd

vanaf 6 tot 99 jaar

Artikelnummer

1201863

Merk

Hasbro

Soort batterij

AA Batterij

AA Batterij

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13x21x21

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Batterijen inbegrepen

false

Aantal batterijen

4

Werkt op batterijen

true