Hatchimals Surprise Puppadee tweeling
5 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
59.99

Omschrijving

Hatchimals Surprise zijn eindelijk hier en ze hebben een Sp-EGG-taculaire verrassing voor jou! Voor de eerste keer ooit kun je twee schattige Hatchimals uitbroeden! Deze lieve tweeling is verborgen in een magisch, gespikkeld ei.

 

Gebruik je liefde en zorg goed voor ze om hen uit te broeden. Hou het ei vast, speel ermee en de Hatchimals zullen prachtige geluiden maken die je vertellen hoe ze zich voelen. Als het ei uitkomt, veranderen de ogen in de kleuren van de regenboog. Zodra je eerste Hatchimal zijn weg uit het ei heeft gemaakt, staat de tweede Hatchimal klaar om de pret te laten beginnen!

 

Elke tweeling heeft een eigen, unieke persoonlijkheid. De ene tweeling houdt ervan om te bewegen, terwijl de ander liever herhaalt wat je zegt. Laat ze groeien van baby naar peuter naar kind en leer ze in iedere fase nieuwe dingen! Jouw Hatchimal tweeling zal praten, dansen, zingen, grappen maken, spelletjes spelen en nog veel meer.

 

Deze Hatchimals houden van interactie! Ze zullen zelfs, net als echte broers en zussen, ‘ik hou van jou’ zeggen. Binnen iedere Hatchimal Surprise ei vind je magische schattige wezens. Welke Hatchimal heb jij?

Specificaties

EAN

0778988533932

Adviesleeftijd

vanaf 5 jaar

Artikelnummer

1533925

Soort batterij

AA Batterij

Knoopcel

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

20,4x14,8x32,9

Merk

Hatchimals

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Aantal batterijen

2

3

Werkt op batterijen

true

Klanten geven een 7,2

5 beoordelingen 3 van de 5 (60%) beoordelaars bevelen dit product aan

M Doldersum
7 dagen geleden

Dochter helemaal door het dolle heen

Van Sint en Piet gekregen dus SUPER BLIJ En door het dolle heen Dus Sint en Piet bedankt

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
7 dagen geleden

Het ei komt snel uit

Vol verwachting wachten tot het eiuitkomt, gelukkig duurde dat niet lang. Er zaten 2 beestjes in. Helaas vind dochterlief er nu niet zo veel meer aan. (Zaterdag van Sint gekregen)

Anoniem
19 dagen geleden

Leuk als hij uit komt, maar daarna... nee !

Zoals benoemd in de titel is het leuk als het ei uitkomt, maar daarna vinden ze er hier weinig meer aan. En dat terwijl ze altijd zo nieuwsgierig zijn...

Anoniem
19 dagen geleden

Prima!

Het is 5 december kad O maar wat ik jammer vind dat ik meer betaald heb dan in de winkels van Intertoys. Ik heb dit vaker gehad dat ineens een artikel is afgeprijsd en ik dan meer heb betaald dat is wel jammer.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
19 dagen geleden

Mooi speelgoed

Mijn dochter speelt er elke dag mee. Er zijn 2 harchimals in het ei, doe op elkaar reageren als je ze tegenover elkaar zet

Ja, ik beveel dit product aan