Heroes of the Storm Starter Pack PC
0 reviews

Heroes of the Storm Starter Pack PC
50% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 9.98
5.00

Omschrijving

Blizzard’s Heroes of the Storm is een online free-to-play teambased vechtspel met de meest legendarische Blizzard-personages.

Arthas, Kerrigan, Diablo: ze zijn er allemaal en staan klaar om zich te bewijzen in het heetst van de eeuwige strijd. Werk samen met je vrienden en neem deel in deze snel veranderende chaos over gevarieerde strijdperken waarin je je speelstijl moet aanpassen.

Bestorm epische strijdperken

Ontdek de geheimen van elk strijdperk om je overwinningskansen te maximaliseren. Spookachtige piratenschepen, de wispelturige Raven Lord en statige golems kunnen even dodelijk zijn als de tegenstander. Pas je strategie aan de omgeving aan of ga een verpletterende nederlaag tegemoet.

Roep eeuwige helden op
Ontgrendel de vijf epische helden in dit startpakket. Breid je verzameling vervolgens uit door meer helden en schurken te ontgrendelen of kopen. Je kunt daarbij kiezen uit meer dan 20 jaar aan Blizzard-games.

Vernietig je vijanden met stijl
Onderscheid jezelf in de strijd met tientallen unieke helden, skins en rijdieren. Pas de talenten en vaardigheden van je held aan. Zaai dan verderf onder je vijanden met strafende frost wyrms, alles verterend hellevuur en zoveel meer.

 

Inhoud Heroes of the Storm Starter Pack:

  • 5 epische helden: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara en Sonya
  • Ronin Zeratul-skin
  • Golden Tiger-rijdier


Kenmerken

  • De intense gevechten en kat-en-muis-gameplay van online vechtspellen zijn geconcentreerd in leuke, snelle wedstrijden boordevol actie
  • Heroes vertegenwoordigt meer dan 20 jaar gamegeschiedenis van Blizzard
  • Vernietig je vijanden met stijl en onderscheid jezelf in de strijd met tientallen unieke talenten, skins en rijdieren van helden
  • Elk slagveld is gekenmerkt door een legendarische gebeurtenis die de strategie van de hele wedstrijd bepaalt. Pas je speelstijl aan of ga een verpletterende nederlaag tegemoet

Specificaties

Pegi 12
Online
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

5030917160370

Adviesleeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Artikelnummer

1316485

Studio/uitgever

Activision Blizzard

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x1x14

Gewicht exclusief verpakking (gr)

139

Wettelijke minimumleeftijd

12

Platform

PC

Genre games

MMO

RPG