Imaginarium 14X1 Eco Robot - Op Zonne-energie
0 reviews

Op voorraad
34.95

Omschrijving

Leve de toekomst! Kit van robots op zonne-energie: 14 in 1. Zet één van de 14 robots zelf in elkaar, hij werkt op zonne-energie. Leer je kinderen dat dit schone en onuitputtelijke energie is.

Bouwpakket robot op zonne-energie

Je kind kan kiezen om 14 verschillende robots te maken: Row, Boxer, Crab, Turtle, Slither, Quadru, Surf, Boat, Walker, Wheel, Auto, Roly Poly, Beetle en Dog. Eenmaal gemaakt kun je de robot mee naar buiten nemen spelen in het zonlicht. Ook binnen kun je ze gebruiken, onder halogeenlicht van minimaal 50 watt. Er zijn twee constructieniveaus, het tweede niveau bestaat uit de robots Roly Poly, Auto, Slither, Surf, Boxer, Crab en Row. Een leuke manier om je behendigheid op de proef te stellen.

Spelen met de 14X1 Eco-Robot stimuleert de nieuwsgierigheid, de interesse om te willen weten hoe dingen werken en het creatieve en constructieve denkvermogen. Ook helpt het om de interesse voor duurzame, alternatieve energiebronnen en het ecologische bewustzijn te ontwikkelen. Maar daarnaast prikkelt spelen met deze robot ook de verbeelding!

Specificaties

Adviesleeftijd

vanaf 8 tot 14 jaar

Speelgoedthema

Robots

Afmeting (cm)

10x21x15 (LxBxH)

Materiaal

Kunststof

Merk

Imaginarium

Kleur

Blauw

Grijs

Wit