L.O.L. Surprise bruisfabriek speelset
8 reviews

36.99
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

In een wereld waarin baby's het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor 'gratis pizza op vrijdag'! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend.

 

Maak steeds opnieuw bruisbollen met de L.O.L. Surprise Bruisfabriek! Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pers alles ineen tot een bruisbol met een verrassing. Verras je vriendinnen steeds weer met een eindeloze voorraad bruisbollen met verrassing!

 

De L.O.L. Surprise Bruisfabriek bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bruisbollen met verrassing te maken. Bovendien kun je met huis-tuin-en-keukeningrediënten zoveel bruisbollen met verrassing maken als je wilt. Je kunt er zelfs eigen verrassingen in stoppen, zoals glittersteentjes, bloemen, sieraden en meer!

 

Eigenschappen: 

  • De Bruisfabriek-speelset bevat 3 exclusieve bedeltjes, 1 schoonmaakgereedschap, 1 maatschepje, 1 trechter, 1 pipet en ingrediënten voor de bruisbollen.
  • Let op: de bruisbol is niet bedoeld om in bad te gebruiken.

Specificaties

EAN

0035051547433

Adviesleeftijd

vanaf 8 jaar

Artikelnummer

1512260

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13,8x41x30,5

Gewicht exclusief verpakking (gr)

1148

Merk

L.O.L. Surprise!

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Klanten geven een 7,5

8 beoordelingen 1 van de 8 (33%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
11 dagen geleden

Super leuk

Leuk.. de kids hebben het van sinterklaas gekregen, leuk om te maken en ook makkelijk. Wel jammer dat de bal eigenlijk meteen i n het water oploste ipv echt op bruisde

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
22 dagen geleden

Gepriegel en valt uit rlkaar

Wel aardig, maar erg duur voor wat et is. De bal is niet stevig genoeg en valt steeds uit elkaar. Het bijgeleverde glitter is zo fijn dat het overal blijft plakken, zou ik niet gebruiken in bad als je niet alles onder de glitter wil hebben. het is echt pas voor vanaf een jaar of 8.

Anoniem
23 dagen geleden

Valt tegen

Leuk om een paar keer te doen, maar dan zijn de spullen op en daar kan je moeilijk aan komen. Zit geen geur aan de ballen