LEGO Elves Naida's waterparadijs 41072
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 21.99
16.98

Omschrijving

Vertroetel jezelf in LEGO Elves Naida's waterparadijs met Naida minipoppetje, dolfijn, spa-bad, waterval-douche, divan en schoonheidsproducten.

Ga op zoek naar de magische landkaart met Naida Riverheart, de Water-elf, in haar prachtige waterparadijs. Op de kaart staat aangegeven waar de Elfen de 4 speciale sleutels kunnen vinden waarmee hun vriendin Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Alleen de wijze dolfijn Delphia weet waar de kaart is verstopt. Wanneer zal ze het geheim van het waterparadijs onthullen? Naida heeft magische waterkrachten en voelt zich het meest op haar gemak in haar luxe zwembad, waar ze speelt met Delphia. Ga op zoek naar het gouden dagboek van Naida en laat haar op haar bed zitten en al haar indrukken en gevoelens opschrijven. Creëer nieuwe recepten voor schoonheidsmiddelen en meng de ingrediënten in de kristallen potjes of neem een verfrissende douche achter de waterval. Inclusief Naida Riverheart minipoppetje en Delphia de dolfijn-figuur.

 

  • Schitterende LEGO Elves set, inclusief Naida Riverheart minipoppetje en Delphia de dolfijn-figuur.
  • Met een spa-bad, waterval met douche, divan met geheime opbergplaats voor dagboek en speciaal mechanisme om de magische landkaart te onthullen.
  • Accessoires: dagboek dat kan worden geopend, brief, parfumflesje, schoonheidsproducten, borstel, haarsieraden, drankje, bordspel, mandje, magische landkaart en waterkracht-icoon.
  • Speel met Naida en Delphia in het grote spa-bad.
  • Neem een verfrissende douche achter de mooie waterval.
  • Help Delphia bij de hoogste tak te komen, om het mechanisme te activeren dat de magische landkaart onthult waar de LEGO Elfen naar zoeken!
  • Naida's waterparadijs is 10 cm hoog, 17 cm breed en 12 cm diep.
  • Ga naar LEGO.com/elves om meer te weten te komen over Emily Jones en de magische wereld van de LEGO Elfen.
  • Verzamel alle LEGO Elves-modellen om de 4 magische sleutels te vinden zodat Emily Jones kan terugkeren naar de wereld van de mensen.
  • LEGO-nr. 41072

Specificaties

EAN

5702015352758

Adviesleeftijd

vanaf 7 tot 12 jaar

CE keurmerk

Ja

Artikelnummer

1295246

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

26,2x19,1x7,2

Merk-serie

LEGO Elves

Gewicht exclusief verpakking (gr)

250

Merk

LEGO

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Speelgoedthema

Feeën en Elfjes

Kleur

Multikleur