Lego Ninjago: Shadow of Ronin 3DS
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 4.98
3.00

Omschrijving

Vecht in Ninjago: Shadow of Ronin als jouw favoriete Ninja krijger tegen een nieuwe vijand met coole voertuigen, machines en zelfs draken!

Ninjago heeft een nieuwe bedreiging in en zijn naam is Ronin. Ronin en zijn leger van kwaadaardige samoerais en zijn eeuwenoude wapen, de Obsidian Glaive, steelt Ronin de herinneringen van de Ninja’s.

De Ninja’s vergeten hierdoor hoe zij hun speciale krachten gebruiken. Het is aan jou om hen te helpen hun Obisidian wapens terug te vinden, hun herinneringen en hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn plan kan voltooien en een nog meer kwaad kan doen in Ninjago.

In Lego Ninjago: Shadow of Ronin vechten je op de locaties van de televisieserie, waaronder de Ice Temple, de Toxic Bogs en een mysterieus nieuw eiland. Ook bezoeken je het bergdorp van Spinjago, waar de Ninja’s op dit moment trainen met Grand Sensei Dareth en Sensei Wu.

Spelers kunnen met behulp van hun Spinjitzu vaardigheden speciale krachten van hun Ninja vrijspelen en zich een weg banen door de vele vijanden en lossen zij puzzels op. Vorm zelf een team en gebruik de Tornado of Creation  om allerlei creaties.

Specificaties

Pegi 7
Eng
Geweld
EAN

5051888210932

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

CE keurmerk

Ja

Artikelnummer

1302858

Reeks

LEGO games

Studio/uitgever

Warner Bros. Interactive

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13x10x1

Merk-serie

LEGO Ninjago

Gewicht exclusief verpakking (gr)

63

Wettelijke minimumleeftijd

7

Merk

LEGO

Platform

Nintendo 3DS

Genre games

Actie