LEGO Ultra Agents hoofdkwartier 70165
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
99.99

Omschrijving

Roep alle agenten op en stop Terabyte die probeert de geheime plannen te stelen uit het LEGO Ultra Agents hoofdkwartier! Als hij deze plannen in handen krijgt kan Terabyte het hele communicatienetwerk van LEGO Astor City platleggen. Het is dus van groot belang dat de Ultra Agents alles op alles zetten om dit te voorkomen. Zet Terabyte op het verkeerde been door de hi-tech truck in undercover-stand te zetten en het vuur te openen met het automatische raketgeschut. Agent Phoenix biedt met haar jetpack en telescopische robot-arm steun vanuit de lucht. Stuur de buggy van de hellingbaan af en open het vuur met de knopschieters om het hoofdkwartier van de Ultra Agents te verdedigen. Gaat het ze lukken deze slimme misdadiger te stoppen en op te sluiten?

 

 • Stop Terabyte die probeert de geheime plannen te stelen uit het hoofdkwartier!
 • Het LEGO Ultra Agents hoofdkwartier in undercover-modus heeft een afkoppelbare bestuurdercabine, een cockpit die open kan, een doorschijnend blauwe energie-wielen, dubbel, automatisch geschut met veermechanisme en een afkoppelbare flyer.
 • Het hoofdkwartier in open modus heeft een wegvouwbare zijwand, een vergaderruimte met twee uitschuifstoelen, groot scherm, een laptop en aansluitpunt, een computerafdeling met satellietschotel, een laboratoriumgedeelte met uitschuifbare robotarm, een jetpack, een computer en microscoop, een ladder, 2 knopschieters, een buggy met 2 raketten en een afneembare gevangeniscel.
 • De gevaarlijke Terabytes mecha is uitgerust met een cockpit met aansluiting voor gedachtenbesturing, een grote roterende grijpklauw, een bommenschieter, sensors en een afkoppelbare bewakings-drone met dubbel geschut.
 • Open het vuur met het automatische raketgeschut om de aanval van Terabyte af te weren.
 • Duw op de hendel om de achterkant van de truck af te koppelen.
 • Lanceer het verborgen vliegtuig en rijd de buggy omlaag over de helling en zorg dat Terabyte niet ontsnapt met de laptop met daarop de geheim plannen.
 • Met leuke accessoires: Agent Curtis Bolts helm, Terabytesgiftige hoofdbescherming, een walkie-talkie, 2 knopschieters en een cyber hacking blaster.
 • Inclusief 5 LEGO minifiguren: Terabyte, Agent Solomon Blaze, Agent Caila Phoenix, Agent Curtis Bolt en Professor Christina Hydron.
 • De set bevat 1060 stukjes.
 • LEGO-nr. 70165.

Specificaties

EAN

5702015124287

Adviesleeftijd

vanaf 9 tot 14 jaar

Artikelnummer

1184475

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

48x37,8x9,4

Merk-serie

LEGO Agents

Aantal onderdelen

1060

Gewicht exclusief verpakking (gr)

1429

Aantal minifiguren

5

Merk

LEGO

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Speelgoedthema

Bouw

Oorspronkelijke jaar van uitgave

2014

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur