LEGO Ultra Agents UltraCopter tegen AntiMatter 70170
0 reviews

LEGO Ultra Agents UltraCopter tegen AntiMatter 70170
25% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 79.99
59.98

Omschrijving

Alarmfase rood! Attentie teamleider Solomon Blaze! AntiMatter wil de stad in het verderf storten, door de Poort van het Kwaad te openen met zijn gevaarlijke staf. Vlieg in de UltraCopter met Elite Agent Max Burns en Ultra Agent Caila Phoenix erop af! Leg alles wat je nodig hebt in de bergruimte aan de achterkant van de machine en activeer de enorme rotors om op te stijgen.
Open de aanval op AntiMatter's anti-zwaartekracht flyer met de knopraket-boordwapens en ontwijk de raketaanvallen van de superschurk. Laat de raketwerpers naar buiten komen, schakel over van stealth-mode naar full battle mode en open het vuur. Schiet een grijphaak met kabel naar de flyer en laat een Elite Agent aan boord gaan om AntiMatter uit te schakelen voor het te laat is!

LEGO AppBrick
De LEGO AppBrick is een speciale LEGO steen met koolstof die elektriciteit geleidt van je vinger naar een tablet. In de AppBricks worden het fysieke en digitale aspect van spelletjes op een nieuwe en innovatieve manier gecombineerd die exclusief is voor het Ultra Agent 2015 assortiment. Alle Ultra Agents 2015 speelsets worden geleverd met één of meer AppBricks die gebruikt kunnen worden om de nieuwe coole Ultra Gadgets te bouwen.

Als je de AppBricks ombouwt in de 2015 Ultra Gadgets en ze met je tablet combineert, gaat er een nieuwe, spannende wereld voor je open. Gebruik de AppBricks om unieke spelonderdelen te ontgrendelen en geheime aanwijzingen te zoeken. Met de AppBricks heb je de bovenhand en de kracht om de superschurken te verslaan en Astor City te redden.Eigenschappen:
  • Inclusief 4 minifiguren met een wapen en accessoires: Teamleider Solomon Blaze, Elite Agent Max Burns, Ultra Agent Caila Phoenix en AntiMatter
  • UltraCopter met dubbele cockpit, dubbele rotor met wielaandrijving, uitklapbare raketwerpers voor 'battle mode', 4 knopraket schieters en 4 automatische springveer-schieters, bergruimte, 2 zijdeuren, kabelbaan en landingsgestel
  • AntiMatter's anti-zwaartekracht flyer met rotorschijf en 2 raketten
  • Inclusief Ultra App Gadget met 4 App-stenen
  • Accessoires: AntiMatter's staf en Max Burns' Elite harnas en Elite techno-helm
  • Bouw je eigen AppBrick gadget (bij de set inbegrepen) en speel coole missies op je tablet
  • Bouw je eigen Ultra App Gadget (bij de set inbegrepen) en speel coole missies op je tablet
  • Afmetingen UltraCopter: 47x35x14 cm (LxBxH)
  • Afmetingen AntiMatter's anti-zwaartekracht flyer: 7x7x3 cm (LxBxH)
  • LEGO-nr. 70779.

Specificaties

Geslacht

Jongen

EAN

5702015354202

Adviesleeftijd

vanaf 9 tot 14 jaar

Artikelnummer

1295266

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

54x28,2x7,85

Merk-serie

LEGO Agents

Aantal onderdelen

614

Gewicht exclusief verpakking (gr)

868

Aantal minifiguren

4

Merk

LEGO

Speelgoedthema

Politie

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart