Light stax s11105 uitbreiding (40 mini stax)
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Met de mini STAX uitbreidingsset krijg je maar liefst 40 kleine LED-lampjes om al je bouwsteencreaties mee te verlichten. Met deze kleine maar sterke lichtbronnen kun je Light STAX nu nog beter inbouwen in je creaties. Maak koplampen, zwaailichten, verlichting in een huis of ogen die gloeien in het donker. Wat maak jij van mini STAX?

Light STAX zijn verlichte LED-bouwstenen. Geen gedoe met snoeren of batterijen, gewoon op elkaar plaatsen en je maakt de mooiste lichtbouwwerken. Eindelijk een goed verlichtingssysteem voor bouwsystemen als LEGO®, Kre-O en MEGA® Bloks.


Let op: Om de mini STAX te verlichten is minimaal een 4x4 Mobile Power STAX accusteen nodig, uit één van de Light STAX speelsets. De Mobile Power STAX is ook los verkrijgbaar als artikelnummer LS-S11502. Het is aan te bevelen om deze uitbreidingsset te gebruiken in combinatie met een Light STAX speelset zoals de LS-S15001 Magic Tuning of met verlengkabels uit LS-S11101. Mini STAX geven aan de bovenkant geen stroom door en geven dan ook geen licht als ze op elkaar worden gestapeld.

Specificaties

Adviesleeftijd

vanaf 6 maanden tot 8 jaar

Merk

Light Stax

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur