Light stax s12011 basic v2
0 reviews

Op voorraad
27.95

Verkoop door SpeelGoedNL

Bekijk en vergelijk alle verkopers vanaf 27.95

De levertijd is 2 werkdag(en)
Gratis thuisbezorgd

Omschrijving

Met deze vernieuwde Light STAX Basic set kun je aan de hand van de voorbeelden 5 lichtgevende creaties bouwen. Maar natuurlijk zijn de Light STAX ook samen met andere bouwsystemen te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nu met een coole extra functie: geluidssturing! Laat het huis dansen op de muziek, zie de lichtgevende ogen van je Light STAX hondje reageren op je stem of verlicht het vliegtuig als je in je handen klapt.


Light STAX zijn verlichte LED-bouwstenen. Geen gedoe met snoeren of batterijen, gewoon op elkaar plaatsen en je maakt de mooiste lichtbouwwerken. Eindelijk een goed verlichtingssysteem voor bouwsystemen als LEGO®, Kre-O en MEGA® Bloks.

De vier verschillende lichtfuncties van Light STAX kunnen worden ingeschakeld door één of meer keren op de Power STAX knop te drukken:

Door één keer te drukken wordt de knop GROEN. Alle verbonden Light STAX bouwstenen worden verlicht.De knop wordt vervolgens BLAUW. Alle verbonden Light STAX bouwstenen knipperen tegelijkertijd.Door nog een keer te drukken wordt de knop ROOD. Alle verbonden Light STAX bouwstenen gloeien (afwisselend gedimd en feller verlicht).Na vier keer drukken wordt de knop tenslotte GEEL. Alle verbonden Light STAX bouwstenen reageren nu op geluid.

De gekozen functie blijft standaard ingeschakeld. De Light STAX kunnen echter ook na 15 minuten automatisch worden uitgeschakeld, door de knop minimaal 3 seconden ingedrukt te houden. De knop zal kort paars oplichten als teken dat de automatische uitschakeling is geactiveerd.


De Basic set bevat 30 gekleurde 2x4 en 2x2 LED-stenen, een oplaadbare 4x4 accusteen (mét geluidssturing) en een USB-kabel.


Let op: Om de Light STAX accusteen op te laden is een USB-stroombron nodig, zoals een telefoonlader of een computer.

Specificaties

Batterijen inbegrepen

false

Adviesleeftijd

vanaf 6 maanden tot 8 jaar

Aantal batterijen

1

1

Werkt op batterijen

true

Materiaal

Kunststof

Merk

Light Stax

Kleur

Multikleur

Vergelijk verkopers

De levertijd is 2 werkdag(en)
27.95
De levertijd is 1 werkdag(en)
29.95