Mega Civilization
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
199.90

Omschrijving

Gigantische versie van het legendarische ontwikkelingsspel 'Civilization'. Dit uitdagende, strategische ontwikkelingsspel is geschikt voor maximaal 18 spelers! Het spel bevat 4 grote speelborden (2x West en 2x Oost) met elk zijn eigen set goederenkaarten. Daardoor kunnen ze met minder spelers gescheiden worden gespeeld. Bij meer spelers worden beide speelborden gebruikt. 

 

Breid je beschaving uit, bouw steden en ontvang daar goederenkaarten voor. Daarmee kun je ontwikkelingen kopen, die jou naast punten ook andere voordelen in het spel geven. Uiteraard ontstaan er bij het uitbreiden conflicten met andere beschavingen, die volgens een vast protocol worden afgehandeld. Toch is Mega Civilization vooral een ontwikkelingsspel. Het is zaak om zoveel mogelijk constructief te denken om binnen de beschikbare tijd zoveel  mogelijk vooruitgang te boeken.

Het hart van het spel is de ruilfase aan het einde van een ronde, wanneer je probeert om setjes van je goederen te vormen. Omdat er rampen tussen de goederen zitten, is ruilen niet geheel zonder gevaar. Een ramp moet namelijk worden gespeeld met alle (nare) gevolgen van dien. Mega Civilization is een fascinerend bordspel, dat ten minste 6 uur duurt en is daardoor de ultieme droom van de ware spellenliefhebber!

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

8719214420024

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Maximum aantal spelers

18

Speelduur

60 - 120 min.

Artikelnummer

1444404

Variant van familie spel

Basisspel

Merk

999 Games

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

480x135x380

Minimum aantal spelers

5

Spelsoort

Denkspel