Metal Gear Solid V: Ground Zeroes X360
0 reviews

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes X360
40% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 4.98
3.00

Omschrijving

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes is een third-person stealth game. Ground Zeroes is de proloog op het nog te verschijnen spel: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Ground Zeroes speelt zich af in 1975, net na de gebeurtenissen uit Peace Walker. Snake werkt samen met de Militaires Sans Frontieres om een Amerikaanse black site genaamd Camp Omega op Cubaans grondgebied te infiltreren.

Snake’s hoofmissie is het bevrijden van de Cipher agent Paz Ortega Andrade alsmede kindsoldaat Ricardo ‘Chico’ Valenciano Libre. Beiden waren ook betrokken bij de gebeurtenissen uit Peace Walker.

Ground Zeroes is de eerste MGS welke zich afspeelt in een open spelwereld, hierdoor zal het verhaal minder lineair zijn dan in de voorgaande delen. Wat onveranderd is gebleven is het rond sneaken, zorg dat je ongezien jouw missies volbrengt. Mocht de vijand je toch zien dan beschik je gelukkig over een uitgebreid arsenaal aan wapens om de vijand uit te schakelen.

Alles wat je doet in MGS V: Ground Zeroes wordt opgeslagen. Deze save game kun je meenemen naar het volgende deel: The Phantom Pain om daar additionele content vrij te spelen.

Kenmerken
• Open spelwereld
• Proloog op Metal Gear Soild V: The Phantom Pain
• Neem je save game mee naar het volgende deel

Specificaties

Pegi 18
Taalgebruik
Geweld
Geslacht

Beide

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1105218

Reeks

Metal Gear

Studio/uitgever

Konami

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x13x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

70

Wettelijke minimumleeftijd

18

Platform

Xbox 360

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Genre games

Shooting

EAN

4012927038994