Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
49.99

Omschrijving

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachtse ontmoeting tussen een van de bekendste videogamepersonages,  Mario,  en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddestoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze vortex. Hiervoor moeten Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi en de Rabbids als een team samenwerken en uit hun verschillen, kracht putten. Help deze acht helden met het ontdekken van een nieuwe wereld die verdraaid is door de ondeugende Rabbids, gevuld met geheimen en verwijzingen naar klassieke Mario games! Versla onvoorspelbare vijanden in dynamische turn-based gevechten en coöp-uitdagingen, en los onderweg puzzels op. Ontdek een feel-good en modern avontuur exclusief ontworpen voor Nintendo Switch, overal, altijd en met iedereen speelbaar.


Kenmerken:


Een episch avontuur met acht helden

 

 • Begin een episch avontuur met je helden-team om je vrienden te bevrijden en het Paddestoelenrijk te herstellen!
 • Mario, Luigi, Peach en Yoshi zullen met vier Rabbids helden samenwerken, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid: opschepperige Rabbid Mario, angstige Rabbid Luigi, brutale Rabbid Peach en knotsgekke Rabbid Yoshi.     
 • Verken vier unieke werelden gevuld met schatkisten en geheimen, los puzzels op en versla onvoorspelbare vijanden op het slagveld.

Een gek en tactisch avontuur


 • Mario en zijn vrienden maken gebruik van nooit eerder vertoonde wapens om vijanden strategisch uit te schakelen. Met een arsenaal van meer dan 250 wapens met unieke statistieken, kiezen spelers hoe ze elk van hun acht helden uitrusten.
 • Turn-based gameplay geeft spelers de mogelijkheid hun tijd  te nemen om hun helden te positioneren en hun acties uit te voeren.
 • In aanvullende coöp-uitdagingen werken spelers samen met een vriend in de lokale multiplayer. Hier spelen ze op drie verschillende moeilijkheidsgraden. Deel de Joy-Con-controllers of maak gebruik van je Nintendo Switch Pro Controllers.


Een gloednieuwe Mario-ervaring


 • Ontdek het Paddestoelenrijk zoals nooit tevoren –  verdraaid door de ondeugende Rabbids!
 • Ervaar een feel-good  avontuur gevuld met humor, epische muziek,  levendige  animaties  en kleurrijke visuals, allemaal aangedreven door de Snowdrop engine.


Ontworpen voor Nintendo Switch
 

 • Een game die even aantrekkelijk is in handheld modus als op je tv-scherm.
 • Speel altijd en overal, dankzij de korte game sessies.     
 • Speel nieuwe in-game features vrij met je amiibo-figurines.

Specificaties

Pegi 7
Online
EAN

3307216024323

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1554929

Reeks

Mario

Online gaming mogelijk

Ja

Studio/uitgever

Ubisoft

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,1x10,4x17

Gewicht exclusief verpakking (gr)

53

Wettelijke minimumleeftijd

7

Platform

Nintendo Switch

Genre games

Avontuur

RPG

Strategie