PC De Sims 4 Bundel Pack 2
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99

Omschrijving

Breid jouw De Sims 4 ervaring nog verder uit met deze De Sims 4 bundelpack met daarin  het  In de natuur uitbreidingspakket, Keuken accessoirespakket en het Griezelige accessoirespakket.

 
In de natuur uitbreidingspakket
Verken het buitenleven met het De Sims 4: In de natuur uitbreidingspakket! Er staan je Sims nieuwe verrassingen te wachten in de wildernis. Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls en neem je Sims uit kamperen, vertel spookverhalen rond het kampvuur, zing liedjes en geniet van tal van andere nieuwe activiteiten! Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls. Je Sims kunnen nu aan hun alledaagse bestaan ontsnappen en de dennengeur van Granite Falls opsnuiven. Staar naar de sterrenhemel en laat de fantasie van je Sims op hol slaan of speel een ontspannen potje Hoefijzers.
 

Of je kunt kijken welke avonturen de braamstruiken voor jou in petto hebben. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen in Granite Falls! Zet het perfecte kamp op Geen kampeertocht is compleet zonder de juiste spullen. Zorg dat je Sims een tent en outdoorkleding hebben. Trakteer je Sims op geroosterde marshmallows en vertel de spannendste, wonderbaarlijkste of angstaanjagendste verhalen. Maak exotische brouwsels als plantkundige. Verbeter de plantkundevaardigheid van je Sim om tal van handige mengels te maken zoals insectenafweermiddel en een brouwsel om de gespannen Sim te kalmeren. Deze nieuwe vaardigheid komt van pas als Sims wilde planten identificeren om te kijken of ze giftig of eetbaar zijn.
 

Keukenaccessoires pakket
Transformeer de keukens van je Sim met stijlvolle, roestvrijstalen apparaten en nieuw kookmeubilair. Ontdek de verrassende, nieuwe smaken die je Sims kunnen maken met de nieuwe ijsmaker! En met de nieuwe kleding en kapsels zien je Sims er ook nog eens uit om op te eten. Maak plezier met de gloednieuwe ijsmaker. Je Sims eisen ijs!
 

Sims zijn dol op ijs en deze ijsmaker kan alles. Pak een hoorntje en serveer Italiaans, soft en gewoon ijs. Maak het nog lekkerder met plakjes banaan, slagroom, suikerhageltjes en chocoladesaus toe – jammie! Geef de keuken een frisse nieuwe look. Maak de mooiste keuken met roestvrijstalen apparatuur, kasten met matglazen deuren en meer. Deze keuken is de droom van iedere chef-kok, maar ook van Sims die liever de magnetron gebruiken om maaltijden te bereiden. Een stijl om op te eten. Je Sims zijn klaar om wat nieuwe mode op tafel te zetten! Geef je Sim een hippe look met nieuwe kapsels en trendy casual kleding.

 
Griezelige accessoirespakket
Transformeer het huis van je Sims met griezelige decoraties. Trek nieuwe kostuums aan en gebruik make-up om je Sims een spookachtige nieuwe look te geven. Geniet van de spiksplinternieuwe Pompoensnijder. Geef een angstaanjagend leuk feest.
 
LET OP: De basisgame De Sims 4 is vereist om te spelen daarnaast vereist de game ook een Internetverbinding voor de installatie.

  • De gameverpakking bevat geen gamedisc, maar een downloadcode voor de uitbreidingen en accessoirespakketten.

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

5030935118209

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Artikelnummer

1362959

Wettelijke minimumleeftijd

12

Platform

PC

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

20x14x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

63