PC DVD Guild Wars 2
0 reviews

PC DVD Guild Wars 2
50% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 9.98
5.00

Omschrijving

Guild Wars 2 voor de PC is een Massive Multiplayer Online Role Playing Game die zich afspeelt in een alternatieve wereld. In deze wereld woedt er al generaties lang oorlog tussen vijf verschillende rassen om de macht te kunnen grijpen in het land Tyria. Maar alles verandert als de draken ontwaken. De rassen die altijd tegen elkaar hebben gevochten moeten zij aan zij vechten om de draken te kunnen verslaan.

De verschillende rassen die een rol spelen in de wereld van Guild Wars zijn de Sylvary, de Norn, de Charr, de Asura en de mensen. Ieder ras heeft zijn eigen geschiedenis en achtergrond. Verder heb je de beschikking over acht speelbare klassen, waaronder de Mesmer, de Warrior en de nieuwe Guardian en Engineer.

Guild Wars 2 speelt zich 250 jaar nadat The Great Destroyer in Eye of the North is verslagen af. Vijf zogenaamde 'elder dragons' die sliepen onder het continent zijn uit hun slaap gewekt. Direct zorgen deze beesten voor algehele chaos en corruptie onder de bevolking. Het eens zo dominante ras der mensen is door grote oorlogen niet meer de bovenliggende partij. Daarnaast zijn bijna alle dwergen uitgestorven en of versteend. Zowel oude als nieuwe rassen zijn opgestaan uit het machtsvacuüm dat de mensheid achterliet. Oude steden zijn vernietigd en opnieuw opgebouwd, landen hebben nieuwe grenzen of zijn verdwenen. Weet jij de strijd tegen de draken te winnen?

Systeemeisen:
  • Windows XP;
  • Intel Core 2 Duo 2.0 GHz processor;
  • 2GB RAM;
  • 256MB video RAM;
  • 25GB vrije ruimte op de harde schijf.

Specificaties

Pegi 12
Online
Geweld
Geslacht

Beide

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Artikelnummer

1051888

Online gaming mogelijk

true

Platform

PC

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x13x2

Genre games

RPG

Gewicht exclusief verpakking (gr)

136

EAN

2550009273588