PC DVD Rise of the Tomb Raider
0 reviews

PC DVD Rise of the Tomb Raider
33% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 44.99
29.98

Omschrijving

In Rise of the Tomb Raider ontrafelt Lara Croft een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen en verraderlijke plekken van de wereld. Lara moet in dit avontuur vertrouwen op haar intelligentie en survival-skills. Ze werkt samen met nieuwe bondgenoten om haar lotsbestemming als Tomb Raider te vervullen.
 
Kenmerken:
  • Ontzagwekkende en dodelijke graftomben – Verken een wereld vol verborgen geheimen. Los puzzels op in eeuwenoude ruimten vol dodelijke vallen en ontcijfer mysterieuze teksten om de crypten te vinden.
  • Reis door een vijandige wereld – Verover een wereld waarin elk geheim gevaren met zich meebrengt. Overleef verraderlijke landschappen, neem het op tegen wilde beesten die de graftomben bewaken en verken grootse interactieve omgevingen.
  • Guerrilla-gevechtsactie – Gebruik de omgeving: klim in bomen of duik onderwater om vijanden te vermijden of juist uit te schakelen. Pas Lara’s uitrusting, wapens en munitie aan, zaai verwarring met zelfgemaakte explosieven, en hanteer Lara’s bekende boog en klimbijl.

Specificaties

Pegi 18
Online
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

5021290072329

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1376660

Reeks

Tomb Raider

Studio/uitgever

Square Enix

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x14x1,5

Gewicht exclusief verpakking (gr)

111

Wettelijke minimumleeftijd

18

Platform

PC

Genre games

Actie

Avontuur