PLAYMOBIL Country picknick met ponywagen 6948
4 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
12.99

Omschrijving

Picknicken is altijd heel leuk. Met de Country picknick met ponywagen van Playmobil brengt je kind de speelfiguren naar buiten om te picknicken. Ze rijden met de ponywagen in de natuur en zien onderweg een leuke plek om hun picknickdekentje op te leggen. Ze pakken hun lekkernijen uit de mand en genieten van alle lekkers. Na lekker gegeten te hebben halen ze hun gitaar tevoorschijn en zingen hun favoriete liedjes. Je kind raakt dankzij de Country picknick met ponywagen geïnspireerd om zijn of haar fantasie de vrije loopt te laten. De speelset vergemakkelijkt en stimuleert de oog-handcoördinatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijke inzicht en de sociale vaardigheden van je kind.

Eigenschappen:

  • De Playmobil Country picknick stimuleert de oog-handcoördinatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijke inzicht en de sociale vaardigheden.
  • De speelfiguren zijn 7,5 centimeter groot en hebben beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie en een rond, draaibaar hoofd met een vrolijk gezicht.
  • PLAYMOBIL-nr. 6948

Specificaties

EAN

4008789069481

Adviesleeftijd

vanaf 4 tot 10 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1368895

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

7,5x19x14

Merk-serie

PLAYMOBIL Country

Aantal onderdelen

34

Gewicht exclusief verpakking (gr)

102

Aantal minifiguren

2

Merk

PLAYMOBIL

Waarschuwing

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Speelgoedthema

Cowboys en Indianen

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur

Klanten geven een 10,0

4 beoordelingen 2 van de 4 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
6 maanden geleden

Leuke ponykar

Carlijn, 9 jaar, speelt graag met playmobil, vooral met de paarden uit de serie manege. Zij heeft de ponykar voor haar verjaardag gekregen. Het cadeau is een succes.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

country picknick met ponywagen

zou het heel graag met jullie willen delen maar het is een sinterklaaskadootje voor mijn kleindochter en kan dus niet goed een beoordeling geven. ik weet wel zeker dat mijn kleindochter er blij mee is want ze heeft al veel meer van de country playmobiel .

Ja, ik beveel dit product aan