PLAYMOBIL Fairies eenhoornkoffer 'Feeënland' 6179
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
24.99

Omschrijving

Terwijl mama-eenhoorn drinkt van de magische waterval, genieten de babyeenhoorns van het malse groene gras. Daar komt de fee aan... en ze heeft iets bij zich. Oh, het magische feeënkruid! Daar zullen de eenhoorns lekker van smullen. Om het hoekje verschijnt een konijntje. De fee merkt dit op en roept het konijntje erbij. Plots beginnen de vriendelijke vogels hard te kraaien. Er is gevaar, snel, tovert de fee alle dieren in de koffer en verhuist Feeënland naar een veilige plek! Deze superleuke Fairies Eenhoornkoffer 'Feeënland'-speelset van Playmobil stimuleert de oog-handcoördinatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. De set bevat een figuur en zeven dierfiguren.

Eigenschappen:

  • Deze leuke Fairies Eenhoornkoffer 'Feeënland'-speelset van Playmobil bevat een figuur en zeven dierfiguren.
  • Tover de eenhoorns en fee weg in de koffer en neem ze overal mee naartoe.
  • Het speelfiguur is 7,5 centimeter groot en heeft beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie en een rond, draaibaar hoofd met een vrolijk gezicht.
  • Deze leuke speelset stimuleert de oog-handcoördinatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden van het kind.
  • PLAYMOBIL-nr. 6179

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

4008789061799

Adviesleeftijd

vanaf 4 tot 10 jaar

Artikelnummer

1368865

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

43x12x32

Merk-serie

PLAYMOBIL Fairies

Gewicht exclusief verpakking (gr)

1067

Merk

PLAYMOBIL

Speelgoedthema

Feeën en Elfjes

Dier

Eenhoorn

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur