PlayStation VR + VR Worlds + PlayStation 4 Camera V2
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
379.00

Omschrijving

Inhoud bundel:


 • PlayStation VR-headset
 • Game VR Worlds
 • PlayStation 4 Camera V2
 • Processoreenheid
 • Stereo-oordopjes
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel
 • AC-adapter en netsnoer
 • Aansluitadapter voor VR-headset

PlayStation VR plaatst je in de wereld van virtual reality!
Met PlayStation VR speel je niet alleen maar beleef je de games ook echt. Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, ervaar je games op een geheel nieuwe manier. Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden waardoor het lijkt alsof je echt in de game zit!
 

De speelgrenzen worden verlegd
PS VR laat je spelen op manieren en plaatsen die je nooit voor mogelijk hield dankzij een geavanceerd, aangepast OLED-scherm dat beelden weergeeft met een supervloeiend beeld van 120 Hz, 360 graden zicht en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Je kunt dus helemaal opgaan in games speciaal ontwikkeld voor PlayStation VR.
 
Ontwikkeld voor iedereen
De headset is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Je kunt de headset moeiteloos op- en afzetten, terwijl het minimale gewicht wordt ondersteund door een verstelbare hoofdband die voor iedereen geschikt is.


Speel samen
Laat anderen genieten van een game met of tegen je met het PlayStation VR Social-scherm. Projecteer wat je in je headset ziet op een tv-scherm, zodat anderen zich in de actie kunnen mengen. Je kunt anderen laten meedoen terwijl jij helemaal opgaat in je eigen wereld.
 

Let op: Om gebruik te kunnen maken van PlayStation VR is een PlayStation 4 spelcomputer, DualShock 4 controller en de PlayStation camera vereist (laatstgenoemde accessoire is inbegrepen in deze bundel).


Over PlayStation 4 Camera V2
De PlayStation 4 Camera V2 beschikt over dezelfde mogelijkheden als de huidige PlayStation 4 camera, waaronder ook Virtual Reality (VR)-ondersteuning. Belangrijkste aanpassing is het vernieuwde standaard.
 

Bepaal de hoek
Dankzij het nieuwe standaard bij de PlayStation 4 Camera V2 kun je heel eenvoudig de hoek bepalen vanwaar je de camera wilt laten opnemen. Ook wordt het makkelijker om de camera te bevestigen op je televisie of entertainment center.
 
Specificaties: 
 

 • Gezichtsveld: 85 graden.
 • 4-kanaals microfoonset.
 • Dubbele lenzen met F-waarde/F2.0 gefixeerde focus.
 • 1280x800 pixel bij 60 fps.
 • 640x400 pixel bij 120 fps.
 • 320x192 pixel bij 240 fps.
 • Speciale PS4-aansluiting (AUX-aansluiting)
 • Lengte van kabel: 2m.
 • Gewicht zonder standaard: 152 gram. 


Over PlayStation VR Worlds
PlayStation VR Worlds verwelkomt jouw in een nieuwe werkelijkheid met vijf unieke virtual reality ervaringen.


The London Heist
Sluit je aan bij de bende, bewapen jezelf en pleeg een reeks brute overvallen door heel London. Maak je bende sterker dan je rivalen, grijp het goud en zorg dat je ermee weg komt. Maar word je gepakt, doe er dan alles aan om je ondervragers te slim af te zijn — tegen elke prijs.
 

Ocean Descent
Duik in de oceaan in een veilige haaienkooi. Verwonder je over de weelderige flora en fauna die onder de oppervlakte leven, bewonder de dansende scholen tropische vissen en het zachtjes wiegende koraalrif onder je — wacht eventjes… is dat een witte haai van 4 meter in de verte? Hij komt jouw kant op…
 
VR Luge
Race met ongelofelijke snelheid de heuvel af, over drukke wegen en gevaarlijke kruispunten, maar kijk uit voor het verkeer dat je rodelcarrière direct om zeep kan helpen. Hang achter voertuigen en gebruik hun slipstream om snelheidsboosts en punten te verzamelen.
 

Danger Ball
Doe mee aan een futuristisch sportevenement waar winnen het enige is dat telt. Krijg al je vaardigheden onder de knie, vernietig je tegenstanders en overleef lang genoeg om het toernooi te winnen. Anders word je compleet vernietigd...
 
Scavengers Odyssey
Bedien een buitenaards voertuig en verken een verraderlijke nebula tijdens je zoektocht naar een eeuwenoud artefact. Spring over ravijnen, kruip over de enorme ruimteschepen en vuur je kanonnen af terwijl je het opneemt tegen vijandige wezens op je zoektocht naar de mysterieuze schat. 

Specificaties

EAN

0711719880868

Adviesleeftijd

vanaf 16 jaar

Artikelnummer

1578452

Studio/uitgever

Sony

Soort batterij

Batterijpack (lithium - ion)

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

35,5x20,9x26,6

Batterijen inbegrepen

Ja

Gewicht exclusief verpakking (gr)

3065

Wettelijke minimumleeftijd

16

Merk

Sony

Platform

PlayStation VR

Aantal batterijen

1

Werkt op batterijen

Ja