PlayStation VR
4 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
399.00

Gratis VR Worlds + Camera + VR Worlds

PlayStation VR nu met gratis Camera V2 én GT Sport! Inclusief de game VR Worlds. Deze zal worden nagestuurd in de vorm van een voucher.

Omschrijving

PlayStation VR plaatst je in de wereld van virtual reality!

Met PlayStation VR speel je niet alleen maar beleef je de games ook echt. Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, ervaar je games op een geheel nieuwe manier. Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden waardoor het lijkt alsof je echt in de game zit!


De speelgrenzen worden verlegd
PS VR laat je spelen op manieren en plaatsen die je nooit voor mogelijk hield dankzij een geavanceerd, aangepast OLED-scherm dat beelden weergeeft met een supervloeiend beeld van 120 Hz, 360 graden zicht en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Je kunt dus helemaal opgaan in games speciaal ontwikkeld voor PlayStation VR.
 

Ontwikkeld voor iedereen
De headset is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Je kunt de headset moeiteloos op- en afzetten, terwijl het minimale gewicht wordt ondersteund door een verstelbare hoofdband die voor iedereen geschikt is.

Speel samen
Laat anderen genieten van een game met of tegen je met het PlayStation VR Social-scherm. Projecteer wat je in je headset ziet op een tv-scherm, zodat anderen zich in de actie kunnen mengen. Je kunt anderen laten meedoen terwijl jij helemaal opgaat in je eigen wereld.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van PlayStation VR is een PlayStation 4 spelcomputer, DualShock 4 controller en de PlayStation camera vereist.

Inhoud PlayStation VR:

  • PlayStation VR-headset
  • Processoreenheid
  • Stereo-oordopjes
  • HDMI-kabel
  • USB-kabel
  • AC-adapter en netsnoer
  • Aansluitadapter voor VR-headset

Specificaties

EAN

0711719843757

Adviesleeftijd

vanaf 16 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1384321

Studio/uitgever

Sony

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

26,8x35,1x20,7

Gewicht exclusief verpakking (gr)

1838

Wettelijke minimumleeftijd

16

Merk

Sony

Platform

PlayStation VR

Kleur

Zilverkleurig

Zwart

Klanten geven een 10,0

4 beoordelingen 4 van de 4 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
19 dagen geleden

Mooier dan vooraf gedacht

Neem de tijd om de bril goed in te stellen en het is prachtig. Kan dus gewoon over je eigen bril heen. De reactie op hoofdbewegingen is super. Je kunt dus met je hoofd richten en aanwijzen.

Ja, ik beveel dit product aan
H Koenders
1 jaar geleden

Wat een fantastische beleving

Net een week in huis. Geen moment spijt gehad. Het is een geweldige wereld. Je zet de bril op en je bent in een andere wereld. Je kunt alle kanten op kijken. Het beeld is scherp en reageert direct op je bewegingen. Inmiddels Riggs gekocht, een geweldig spel.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Super ervaring

Vooral met de move controllers is dit een geweldige ervaring. Ik heb ps worlds erbij gekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

De toekomst is nu!

In de jaren 80 was er al VR, maar alleen in Amerika en dan ook nog alleen in Arcades. Nu 30 jaar later is het eindelijk zo ver, VR is er voor de gewone mens. En het is boven mijn verwachting, VR moet je dan ook niet over vertellen, VR moet je ervaren. Er zijn zeker nog velen verbeter punten, maar de ervaring zelf is uniek. Ik denk dat VR voor vele doeleinden gebruikt kan worden in de toekomst. Ik zie zelf mogelijkheden in b.v. film en educatie.Lang verhaal kort, ik ben super blij en kijk uit naar wat voor moois er nog meer voor wordt uit gebracht.

Ja, ik beveel dit product aan