PlayStation VR

Dit product is tijdelijk uitverkocht
399.00

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 10,0

4 beoordelingen 4 van de 4 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
3 maanden geleden

Mooier dan vooraf gedacht

Neem de tijd om de bril goed in te stellen en het is prachtig. Kan dus gewoon over je eigen bril heen. De reactie op hoofdbewegingen is super. Je kunt dus met je hoofd richten en aanwijzen.

Ja, ik beveel dit product aan
H Koenders
1 jaar geleden

Wat een fantastische beleving

Net een week in huis. Geen moment spijt gehad. Het is een geweldige wereld. Je zet de bril op en je bent in een andere wereld. Je kunt alle kanten op kijken. Het beeld is scherp en reageert direct op je bewegingen. Inmiddels Riggs gekocht, een geweldig spel.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Super ervaring

Vooral met de move controllers is dit een geweldige ervaring. Ik heb ps worlds erbij gekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

De toekomst is nu!

In de jaren 80 was er al VR, maar alleen in Amerika en dan ook nog alleen in Arcades. Nu 30 jaar later is het eindelijk zo ver, VR is er voor de gewone mens. En het is boven mijn verwachting, VR moet je dan ook niet over vertellen, VR moet je ervaren. Er zijn zeker nog velen verbeter punten, maar de ervaring zelf is uniek. Ik denk dat VR voor vele doeleinden gebruikt kan worden in de toekomst. Ik zie zelf mogelijkheden in b.v. film en educatie.Lang verhaal kort, ik ben super blij en kijk uit naar wat voor moois er nog meer voor wordt uit gebracht.

Ja, ik beveel dit product aan