Pokémon Alpha Sapphire incl. Steelbook 3DS
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
49.99

Omschrijving

Pokémon Alpha Sapphire is een nieuwe bewerking van Pokémon Sapphire, welke uitkwam in 2003 voor de GameBoy Advance.

Reis door de Hoenn-regio
Je avontuur begint op het moment dat je Pokémon Professor Birch ontmoet, die het Pokémon-laboratorium in Littleroot Town leidt. 

Professor Birch helpt spelers om hun reis te beginnen doordat zij van hem hun eerste Pokémon als reisgezel en een Pokédex krijgen.

Ga op reis en versla alle acht Gym Leaders. Nadat deze zijn verslagen, reis je door naar de Pokémon League om te vechten tegen de Elite Four, inclusief Sidney en Phoebe. 

Voordat de Elite Four zijn verslagen neem je het op tegen de Pokémon League kampioen uit de Hoenn regio, Steven, en zijn Mega Metagross.

Mega evoluties
Voor het eerst geïntroduceerd Pokémon X en Pokémon Y zijn de Mega Evoluties. Ook in deze game zijn er een aantal Pokémon bijgekomen die tijdens een gevecht kunnen evolueren naar hun nieuwe mega vorm!

Verdiep je banden met Pokémon-Amie en ontmoet Cosplay Pikachu
Pokémon-Amie werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon X en Pokémon Y en keert terug in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Door Pokémon-Amie kunnen Trainers nauwe banden ontwikkelen met hun Pokémon door samen met hen spelletjes te spelen en door hun speciale snacks genaamd Poké Puffs te voeren.

Naarmate je Pokémon aanhaliger wordt, zijn ze sneller geneigd om aanvallen in een gevecht uit de weg te gaan en kunnen ze kritische slagen uitdelen en gaan hun prestaties met grote sprongen vooruit.

De Pokémon die je kunt vinden in Pokémon Alpha Sapphire en hun individuele bijzonderheden verschillen tussen Pokémon Omega Ruby.

Kenmerken
• Inclusief gelimiteerde Steelbook case
• Reis opnieuw door de Hoenn-regio
• Ontdek nieuwe mega evoluties
• Verdiep de band met je Pokemon met Pokémon-Amie
• Online multiplayer

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0045496526665

Adviesleeftijd

vanaf 7 tot 99 jaar

Artikelnummer

1228240

Merk

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Figuren

Pokémon