PS4 Assassin's Creed Chronicles
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.99

Omschrijving

Drie Assassijnen, drie reizen, een overtuiging. Beleef met Assassin’s Creed Chronicles de avonturen van drie legendarische assassijnen die op zoek gaan naar wraak, vergelding en verlossing.

  
Assassin’s Creed Chronicles is 2.5D actiegame die je meeneemt naar drie verschillende beschavingen en periodes in de wereldgeschiedenis: de Ming-dynastie aan de vooravond van haar ondergang, het Sikh Rijk tijdens de voorbereidingen op de oorlog in India en de grimmige nasleep van de Oktoberrevolutie in Rusland.
 

Assassin’s Creed Chronicles: China
Assassin’s Creed Chronicles: China speelt zich af in het China van 1526, waar de Ming-dynastie op het punt van instorten staat. Jij bent Shao Jun, de laatst overgebleven Assassin van de Chinese Brotherhood die naar haar thuisland terugkeert met maar een doel voor ogen: bloedwraak. Getraind door niemand minder dan de legendarische Ezio Auditore is ze vastbesloten haar gevallen broederschap niet alleen te wreken, maar ook te herstellen.
 

Assassin’s Creed Chronicles: India
Assassin’s Creed Chronicles: India stort je midden in de spanningen tussen het Sikh Rijk en de Oost-Indische Compagnie in 1841. Wanneer een Meester Tempelier verschijnt met een mysterieus object dat toebehoorde aan de Assassin Order kom jij als Arbaaz Mir voor vele uitdagingen te staan. Niet alleen om te ontdekken waarom je hier bent en het object terug moet stelen, ondertussen moet je ook je vrienden en geliefde beschermen.


Assassin’s Creed Chronicles: Russia
Assassin’s Creed Chronicles: Russia vindt plaats in Rusland in het jaar 1918. Voordat je in de gedaante van Nikolaï Orelov met je familie kan vluchten, wacht je nog een laatste missie voor de Assassin Order: infiltreer het huis waar de familie van de tsaar door de Bolsjewieken gevangen wordt gehouden en steel een artefact waar de Assassins en Tempeliers al eeuwen over vechten. Je zult prinses Anastasia bevrijden, maar tegelijkertijd een slachtpartij onder de kinderen van de tsaar moeten aanzien. Ontsnap aan de Tempeliers en breng zowel de prinses als het artefact in veiligheid.

Specificaties

Pegi 16
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

3307215916308

Adviesleeftijd

vanaf 16 jaar

Artikelnummer

1324695

Reeks

Assassin's Creed

Studio/uitgever

Ubisoft

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x13,5x1,5

Gewicht exclusief verpakking (gr)

88

Wettelijke minimumleeftijd

16

Platform

PlayStation 4

Genre games

Actie