PS4 Detroit Become Human
0 reviews

Bestel nu en ontvang het artikel op maandag 31 december 2018!
62.99

Verkoop door Intertoys

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Omschrijving

Detroit: Become Human stelt jou een belangrijke vraag, zou je kunnen geven om een android?
 

Van de makers van Heavy Rain en Beyond: Two Souls komt ontwikkelaar Quantic Dream met Detroit: Become Human. In een verhaal dat je zal grijpen reis je naar de metropool Detroit in de nabije toekomst, een stad die een verjongingsinjectie heeft gekregen door een spannende technologische ontwikkeling: androids.


In de rol van Kara, een vrouwelijke android, zie je hoe je geweldige nieuwe wereld in een grote chaos verandert. Probeer je eigen plek te vinden in een wereld waarin de sociale verhoudingen veranderen. Door de game heen speel je met meerdere personages en hebben de keuzes die je maakt ook invloed op de personages, als je een personage verliest dan ben je deze ook kwijt.


Creëer een uitdagend, zich ontwikkelend verhaal en maak keuzes die niet alleen invloed hebben op je eigen lot, maar op dat van de hele stad. Ontdek wat het betekent om mens te zijn vanuit het perspectief van een buitenstaander. Bekijk de wereld van de mens door de ogen van een machine.


Kenmerken:
 

  • Van dezelfde ontwikkelaar die eerder verantwoordelijk was voor Heavy Rain en Beyond: Two Souls.
  • Speel met meerdere personages.
  • Elke keuze die je maakt heeft een consequentie.


Let op: de exacte releasedatum van Detroit voor de PlayStation 4 is nog niet bekend. De releasedatum is fictief en deze wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. 

Specificaties

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1554953

Wettelijke minimumleeftijd

18

Studio/uitgever

Sony

Platform

PlayStation 4

Genre games

Avontuur

Gewicht exclusief verpakking (gr)

112