PS4 Dragon Quest: Builders Day One Edition
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 54.99
19.99

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Thuisbezorgd voor 2.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, binnen 1 tot 2 dagen in huis

Omschrijving

Generaties geleden werd het rijk Alefgardin duisternis gestort toen de held die de verschrikkelijke en verraderlijke Drakenheer ─ de heerser over alle monsters ─ moest verslaan, werd bedrogen en zich bij hem aansloot.

 

Via de magische intriges van deze gemene schurk werd de mensheid verspreid door de wind en beroofd van de kracht om te bouwen. Nu zelfs het idee van creativiteit is gedegradeerd tot slechts een legende, zwerft het volk van Alefgard door de ruïnes van hun voormalige thuisland, bedelend en zoekend in het stof om te overleven.

 

Maar nu verrijst er een legendarische figuur: een held die is gekozen door de Godin zelf. Hij gaat op pad om de kracht van creatie terug te geven aan het volk van Alefgard. Alleen als het wonder van verbeeldingskracht is teruggegeven aan het land zal de mensheid de boosaardige Drakenheer voor eens en altijd van zijn troon kunnen stoten!

 

Eigenschappen:

  • Bouw diverse unieke gereedschappen met materialen die je verzamelt, en herbouw dorpen en steden om de verscheurde wereld van Alefgard weer tot leven te brengen.
  • Met een intuïtieve besturing bouw je in een mum van tijd de torens en kastelen van je dromen.
  • Speel op je eigen manier: een meeslepend Dragon Quest verhaal, een wereld die wacht op verkenning en de vrijheid van sandboxgameplay.
  • Strijd tegen beroemde monsters uit de Dragon Quest serie en communiceer met schitterend ontworpen 3D personages.

Specificaties

EAN

5021290074224

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1391857

Wettelijke minimumleeftijd

7

Platform

PlayStation 4

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,6x17,1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

90