PS4 Gravity Rush: Remastered
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.99

Omschrijving

Gravity Rush: Remastered is een game die oorspronkelijk uitkwam op de PS Vita maar voor de PlayStation 4 release compleet geoptimaliseerd is.
 

Speel als de wilskrachtige Kat die er alles aan doet om haar toekomst te beschermen in een wereld die uiteen dreigt te vallen. Kat beschikt over ongelofelijke vaardigheden waarmee ze de zwaartekracht kan beïnvloeden. Ze is de enige die de zwevende stad Hekseville kan redden, maar is haar geheugen kwijt...

Neem het op tegen de mysterieuze en gevaarlijke Nevi, vind de verloren districten van Hekseville terug en ontdek de geheimen van Kat's vergeten verleden. Als je durft...
 

Eigenschappen Gravity Rush: Remastered

  • Beïnvloed de zwaartekracht met de DualShock4 draadloze controller en geniet van ongekende controle dankzij de geïntegreerde bewegingssensor.
  • Haal extra missies, uitdagingen en outfits in huis met de pakketten Dienstmeisje, Spion en Speciale eenheid, die deel uitmaken van de game.
  • Bekijk de ruim 600 illustraties in de nieuwe galerij van Gravity Rush: Remastered en ervaar de unieke stripboek-stijl van de game.

Specificaties

Pegi 12
Geweld
Geslacht

Jongen

EAN

0711719880042

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Artikelnummer

1377407

Studio/uitgever

Sony

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x14x1,5

Gewicht exclusief verpakking (gr)

83

Wettelijke minimumleeftijd

12

Merk

Sony

Platform

PlayStation 4