PS4 Heavy Rain/Beyond: Two Souls Collection
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99

Gratis thuisbezorgd

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

Ontwikkelaar Quantic Dream wordt geprezen om haar game desig en is ook met diverse awards onderscheden hiervoor met de Heavy Rain / Beyond: Two Souls Collection haal je twee klassiekers van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4. 
 
Heavy Rain
Heavy Rain kan het best omschreven worden als een interactief drama.

De game behandelt verschillende volwassen thema's en bezit een intelligent plot en sterke verhaallijnen die draaien om een complexe morele kwestie.

Je kruipt in de huid van diverse personages met verschillende achtergronden, motieven en vaardigheden in een wereld die wordt gevormd door vertakkende verhaallijnen. Jouw acties en beslissingen bepalen het verloop van het verhaal.


Beyond:Two Souls
Beyond: Two Souls is een interactieve, psychologische actie-thriller. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Hollywood acteurs Ellen Page en Willem Dafoe.
 

Jij bent Jodie Holmes, als kind ben je weggenomen van je ouders. Sindsdien leef je samen met wetenschappers die elke beweging die jij maakt volledig analyseren.

Nu ben je een jonge vrouw met bovennatuurlijke krachten met een psychische link naar een onzichtbare entiteit. Ervaar de meest bijzondere momenten uit 15 jaar van Jodie's leven, waarin ze opgroeit van een verward kind tot top-CIA-agent, en ontdekt wie ze echt is. Tijdens haar reizen rond de wereld wordt Jodie geconfronteerd met ongelooflijke uitdagingen van een ongekende emotionele diepgang.

Je creëert je eigen, persoonlijke reis en vormt het verhaal aan de hand van jouw beslissingen en acties.

Specificaties

Pegi 18
Taalgebruik
Discriminatie
Geweld
EAN

0711719877646

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1377408

Studio/uitgever

Sony

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x2x14

Gewicht exclusief verpakking (gr)

98

Wettelijke minimumleeftijd

18

Merk

Sony

Platform

PlayStation 4

Genre games

Avontuur