PS4 Horizon: Zero Dawn

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99
19.99

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 8,6

10 beoordelingen 8 van de 10 (80%) beoordelaars bevelen dit product aan

Rowdy
8 maanden geleden

Ge-wel-dig

Boven aan mijn lijstje met beste openworld rpg staan Fallout 4 en Horizon Zero Dawn. Net begonnen met de game dus ik kan nog niet veel zeggen over de storyline, maar tot nu toe zeer boeiend. De gameplay is geweldig en heel spannend. Zeer uitgebreide game en de graphics zijn af en toe adembenemend.

Ja, ik beveel dit product aan
SunRG
1 jaar geleden

Geweldig spel!

Allereerst wil ik even de goede service van Intertoys melden! Ik wilde het spel in de winkel kopen maar was helaas uitverkocht. De medewerker bood mij aan om het spel te bestellen en kreeg hem netjes de volgende dag gratis thuisbezorgd. Pluspunten: Grafisch ziet het er echt goed uit! Gameplay is gaaf! Van Nederlandse bodem (best wel een beetje trots). Minpuntje: De gesprekken met mensen in de game zijn soms nogal langdradig. In één woord samengevat: Topgame!

Ja, ik beveel dit product aan
roy extra
1 jaar geleden

avondtuurlijk spel

Ik heb hem een week geleden gekocht en vindt een cool spel. Ik kan hem zeker aanraden

Ja, ik beveel dit product aan
LOVADO
1 jaar geleden

Prachtig!

In één woord: fantastisch!! De game heb ik kado gegeven aan mijn vriend en hij is helemaal enthousiast. Zowel over de visuals als de verhaallijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Restyler
1 jaar geleden

Leuk maar relatief kort

Het spel als pre-order gekocht en samen met mijn broertje om de beurt gaan spelen. Al snel viel het me op dat het qua progressie aardig snel gaat als je enkel de main storyline (het verhaal) volgt. Na ~18 uur had ik het spel uitgespeeld. Vergeleken met een vergelijkbaar spel, The Witcher 3, is dit aardig snel. Qua omgeving, landschappen en dat soort dingen is het een heel mooi spel. Qua combat is het ook een leuk spel alleen voor mij wat te makkelijk. Speel zelf vooral spellen als Dark Souls, maar Horizon is wel erg makkelijk. Het begin kan even moeilijk zijn maar zodra je een goede boog heb met harde punt pijlen kan je eigenlijk niet meer verliezen. Qua storyline is het ook wel interessant, denk niet dat ik bij welk ander spel dan ook zo veel tijd heb besteed aan de storyline. Als laatste vond ik de einde van het spel écht te makkelijk. Ik adviseer iedereen om bij het einde van het spel de moeilijkheid op te schroeven naar de aller moeilijkste stand. Vond het zelfs een beetje teleurstellend hoe makkelijk het einde ging. Om nog even te concluderen: Mooie gebieden, leuk spel, goede storyline maar iets te kort en makkelijk voor me. Vooral het einde was zo makkelijk dat het teleurstellend was.

Ja, ik beveel dit product aan
Mooiboy36
1 jaar geleden

Is wel mooi

Wel mooi, ja gwn best mooi. De alles is mooi. Concluderend is het mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Game of the year

Het is een geweldig spel als je iets bedenkt kan het voornamelijk vaak ook daadwerkelijk. Je kan het spel veel uren spelen (40-50) als je er redelijk snel door heen wilt. Ook zit er een zeer goed verhaal in. Helaas heeft het geen online mode.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Top spel

Ik vind dit spel echt leuk. Top spel, top graphics en story. Beste game van dit jaar

Michel de
1 jaar geleden

Niks extra content

Niks early bird gewoon de normale versie in de winkel ook nog eens 6 eu goedkoper bij intertoys!

Arjan E
1 jaar geleden

Geweldig top spel

Geweldig top spel, van Nederlandse bodem, laat de grafische mogelijkheden van de ps4 volledig tot zijn recht komen

Ja, ik beveel dit product aan