PS4 Rise of the Tomb Raider - 20 Year Celebration
18 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
34.99

Omschrijving

Het ultieme Action Adventure
In Rise of the Tomb Raider ontrafelt Lara een eeuwenoud geheim waardoor ze een doelwit wordt voor een criminele organisatie enkel gekend onder de naam Trinity.

In haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze dat het geheim is gelinkt aan de mythe van de Verloren Stad van Kitezh. Lara beseft dat ze de Verloren Stad en haar geheimen vóór Trinity moet bereiken en vertrekt op haar eerste ‘Tomb Raiding’ expeditie in Siberië.

Nieuw in Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Naast het oorspronkelijke verhaal bevat Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ook een aantal nieuwe hoofdstukken/modi, waaronder:

  • Single Player hoofdstuk “Blood Ties” – Na de dood van haar vader treedt de oom van Lara naar voren als de erfgenaam van Croft Manor. Lara is vastberaden zich te bewijzen als de rechtmatige eigenaar, maar ze moet hiervoor de confrontatie met haar verleden aangaan. Ga op verkenning in het huis waarin Lara opgroeide en ontrafel een familiegeheim dat haar leven voorgoed zal veranderen. Dit nieuwe hoofdstuk is eveneens volledig speelbaar in Virtual Reality, met behulp van PlayStation VR.
  • “Blood Ties” Nightmare – Lara’s ergste nachtmerries worden werkelijkheid en haar ouderlijke thuis worden overspoeld door de ondoden. Versla de zombie hordes voordat de nachtmerrie je overweldigt. Meet je met je vrienden en creëer je eigen community uitdagingen met behulp van card modifiers in de nieuwe Nightmare modus.
  • Endurance Mode Co-Op: Samen met een vriend(in) moet je zowel overdag als ‘s nachts de natuurelementen en de dodelijke dreiging van mens en dier zien te overleven. Dit is de ultieme test om ontdekken hoelang jij en een vriend(in) het kunnen volhouden in de uitgebreide landschappen. Vuur vereist brandstof, koude temperaturen verrassen die die onvoorbereid zijn, voeding is nodig om je gezondheid te herstellen en letterlijk alles moet worden gevangen, verzameld en zelf gemaakt. Je start met niets en alles moet je zelf zien te vinden. Werk samen en daag anderen uit om zo lang als mogelijk te overleven en baan je een weg naar de top van het scorebord.
  • 20 Year Celebration Content – Vijf klassieke Lara Croft skins en een herwerkte outfit als herdenking van Lara’s trip naar Antarctica in Tomb Raider III. Eveneens inbegrepen is de nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Extreme Survivor’ voor Rise of the Tomb Raider – minder save points, munitie en materialen stellen je survival skills op de proef. Enkel de meest creatieve spelers zullen overleven.
  • DLC – Deze versie bevat alle reeds beschikbare extra content voor de single player-campagne. Bovenop de nieuwe wapens, outfits en Expedition Cards bevat deze DLC-bundel eveneens de Endurance Mode met zijn extreme condities waarin je dient zien te overleven, een volledige nieuwe tombe met een oud geheim in Baba Yaga The Temple of the Witch en Cold Darkness Awakened, waarin je het gevecht aangaat met hordes geïnfecteerde dieren.

Specificaties

Pegi 18
Taalgebruik
Eng
Online
Geweld
EAN

5021290074781

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1429410

Reeks

Tomb Raider

Studio/uitgever

Koch Media

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,6x17,1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

205

PS Plus Required

Ja

Wettelijke minimumleeftijd

18

Platform

PlayStation 4

PlayStation 4 Pro

Genre games

Actie

Avontuur

Shooting

Klanten geven een 9,3

18 beoordelingen 9 van de 18 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Nicoline
1 jaar geleden

Cool! paar minpunten t.o.v. vorige game

je moet goed bedenken welke moeilijkheidsgraad je wil spelen. Ik heb 'm voor mijn idee iets te makkelijk gezet, maar als je eenmaal stukje in de game zit, kun je dit niet aanpassen naar moeilijker niveau. Daarnaast erg veel zoekwerk voordat je je wapens beetje op kunt waarderen. Ik merk dat ik hem makkelijker weg kan leggen dan de vorige Tomb Raider, maar als andere Tomb Raider gewoon weer vet cool spel!

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Geweldige game

Dit is een top game, Super mooi op me Ps4 pro Zeker een aanrader hopelijk snel een vervolg

Ja, ik beveel dit product aan
Madraver
1 jaar geleden

Tombraider op zijn gekst!

Van de Himalaya gebergten tot de rauwe straten van tburg noord wittenie. Lara L.G. Croft is weer terug in haar gekste avontuur. Met pascal p. haar trouwe kameraad gaat ze op verre en gekke avonturen. Dit spel heeft ook toegang tot virtual reality. Zal Lara en Pascal de filosofen steen van philly en S.G. vinden? Speel het. Beleef het. De gekte. De suspensie.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

PS4 Rise of the Tomb Raider.

Super spel, grafisch zeer de moeite waard. Een fantastisch cadeau om te geven, maar zeker om te krijgen.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Super verslavend

Net zo verslavend als alle Tomb Raiders, echter deze de kroon op het werk. Grafisch fantastisch, spannende, leuke verhaallijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Erg leuke adventure game

Rise of tomb raider is een veelzijdige adventure game die garant staat voor veel speelplezier bestaande uit veel actie en het oplossen van puzzels

Ja, ik beveel dit product aan
inspecteurdennis
1 jaar geleden

tomb raider

Tombraider is een leuk spel en avontuur da is ook wel MN ding

Ja, ik beveel dit product aan
diaperlover41
1 jaar geleden

top game

ik hebt deze maand gekocht in november 2016 . tombraider is mijn favoriete game

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Rise of the Tomb raider

Mooie graphics, goed verhaal, vind hem beter dan de vorige deze is meer puzzelen heerlijk!!!!

Ja, ik beveel dit product aan