PS4 The Last Guardian

Bestel dit product bij een Intertoys verkooppartner of bekijk onze winkelvoorraad.

Videogames.nl
De levertijd is 1 werkdag(en)

25.00
De levertijd is 1 werkdag(en)
Gratis thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd, gratis retourneren*
Gemakkelijk bestellen en betalen via intertoys.nl

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 7,8

9 beoordelingen 7 van de 9 (78%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
4 maanden geleden

Super

Superspel!! Als beginnende gamer is het echt een superspel,heel mooi en spannend. Redelijk moeilijk soms,maar als je blijft zoeken vind je altijd de oplossing. Net uitgespeeld,maar nu jammer dat het voorbij is,trico is een superbeest!!

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

JUST BUY IT

ik heb het in 3 dagen uit gespeeld! als ik geen werk en school had, al in 1 dag! dan moet je wel non stop 24uur spelen natuurlijk. dit spel is geweldig en mooi het heeft een adembenemend einde, ik heb al 500 jaar geen goed spel gezeelt met een mooie story line. maar in elk spel zitten er wel minpuntjes bij. het is langdradig dat beest luisterd bijna nooit en hier voor 7jaar lang aan gewerkt hebben is een beetje vreemd. toch geeft ik 5 sterren want het einde heb ik lekker zitten janken omdat ik... blij was.. ja ik huil bijna nooit dus ja... ik vond het echt raar

Ja, ik beveel dit product aan
Bernlef
1 jaar geleden

Unieke game - Trico steelt de show!

The Last Guardian is een game parel die eens in de zoveel jaar voorbij komt. Op voorhand: het is niet een game voor iedereen. De game staat niet bol van de actie. Maar biedt wel uitdagende platform gameplay. The Last Guardian verteld een prachtig verhaal over een unieke vriendschap tussen jouw als personage en het enorme beest Trico. Jullie ontmoeten elkaar in een mysterieuze grot. Trico vertrouwt jou niet en door hem te helpen verdien je gaande weg zijn vertrouwen en komen jullie beide tot de conclusie dat samenwerken het beste is om te ontsnappen uit jullie omgeving. Wat hierna volgt is een geweldige reis van 12-15 uur, waarbij jullie samen een weg banen door puzzels en platform actie richting het mysterieuze middelpunt van de wereld. Jij speelt een +- acht jarig jongetje, maar gaandeweg de game krijg je ook steeds meer controle over Trico. Waarbij je hem door middel van het geven commando’s hem bepaalde handelingen kunt laten verrichten. Technisch is de game niet perfect, het heeft soms last van frame-drops, rare camera posities en de besturing is heel soms ook wat lastig. De game is op gebied van graphics goed tot soms indrukwekkend te noemen. Trico is geweldig vormgegeven! En er zijn gebieden die je mond doen laten open vallen. Terwijl anderzijds andere omgevingen en textures soms wat flets overkomen. Trico is een unieke AI - die ongeveer gelijk is aan een speels huisdier - welke niet altijd even goed naar je luistert of je begrijpt. Dit kan soms een beetje ergernis opwekken. Maar met toewijding en enig geduld kom je heel ver en creëer je een hechte band met Trico. De game zit vol met "wow" momenten en weet de meest apathische gamer een brok in de keel te brengen met emotionele momenten. The Last Guardian en met name Trico heeft in ieder geval mijn hart gestolen! Fumito Ueda heeft met zijn team een waardig spiritueel vervolg op ICO & Shadow of the Colossus geleverd. The Last Guardian is een game die zijn lange ontwikkelingstijd uiteindelijk meer dan waard is! Een game die niet perfect is, maar beschikt over unieke gameplay en een verhaal wat je voor altijd bij blijft. (Gespeeld op: standaard PS4 – patch 1.03)

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Prima service geen goed spel

Service van Intertoys is prima De game is niet zo goed, door technische mankementen heel moeilijk

Anoniem
1 jaar geleden

Prachtig spel maar vergt geduld

Zeer mooi spel met een zeer interessant verhaal en omgeving. Het spel gaat over een kleine jongen en een mythisch wezen dat elkaar helpt om een weg uit vinden uit een eeuwen oude stad. Het ziet er prachtig uit maar er moet rekening gehouden worden met een paar dingen voor je het spel begint. De camera en besturing kunnen af en toe namelijk nogal tegen werken. Daarnaast is het wezen dat je vergezeld tijdens je avontuur geprogrammeerd als een echt dier. Dit betekend dus dat het zijn eigen wil heeft en niet altijd mee werkt. Dit is uiteraard zeer knap gedaan maar vergt af en toe geduld van de speler. Daarnaast verteld het spel nooit waar je heen moet. Je zult dus je eigen weg door de ruïnes moeten vinden wat af en toe nogal een uitdaging kan zijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

super game!!

alles is gied van bestellen tot bezorg en de game zelf is super leuk! !!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Slecht

Afgezien dat de game slecht in elkaar steekt kwam de game met een dikke snee binnen. De snee ging door de plastic en papiereb cover heen, alsof iemand met een mes er langs is gegaan. Dit was de eerste dat ik iets besteldr bij Intertoys en de laatste keer. De game is inmiddels verkocht bij Game Mania. Kwil niks met jullie te maken hebben.

Anoniem
1 jaar geleden

Goede gameplay

Nette bezorging goed verpakt. Ik wilde eerst dit spel hebben omdat ik een kleinbeetje had gezien van het spel maar het is veel leuker om het zelf te spelen. Geen spijt van een aanrader dus

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

Uniek avontuur

Een uniek en verrassend avontuur. Samen met een groot vriendelijk beest moet je al je angsten overwinnen om te ontsnappen uit een kolossaal kasteel.

Ja, ik beveel dit product aan