Ravensburger Tiptoi Interactieve Globe

Op voorraad
44.99

Verkoop door Intertoys

Bekijk en vergelijk alle verkopers vanaf 49.97

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd
Gratis retour en 30 dagen bedenktijd.
Gratis afhalen in een Intertoys winkel.

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 0,0

18 beoordelingen 4 van de 18 (44%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
7 maanden geleden

Jammer

Ik had deze gekocht voor mijn kids maar hem hem tot 2x toe terug gebracht. Tijdens de spellen ronde pakte hij vaak de landen niet maar de tijd tikt wel door, dit tot grote ergernis van mijn kinderen. Heel jammer want de kids vonden het wel super leuk om te doen. Wel ben ik zeer tevreden over intertoys... zij deden helemaal niet moeilijk om de globe te wisselen en bij de 2e keer kreeg ik mijn geld gewoon terug. Jammer van Ravensburger want deze reageren niet een op de mail. Verder hebben wij vele dingen van de tiptoi waar wij zeer tevreden over zijn, had dus zelf niet verwacht dat de globe zo slecht zou functioneren.

Anoniem
1 jaar geleden

Super leuk!En Super Leerzaam

Onze zoon heeft dit van zijn verjaardagsgeld gekocht.Hij vind het super leuk om te doen en leert er heel veel van!!

Ja, ik beveel dit product aan
Anoniem
1 jaar geleden

beoordeling globe tiptoi en intertoys

Ik vind de Globe veel te duur geprijst tov van alle dingen waar de kinderen zich nu mee vermaken zoals Ipad e.d. De pen moest ik los aanschaffen en voor de 40 eur die de Globe kostte vind ik dan nog een keer 40 eu aanschaffen voor een pen, buiten pro portie! 80 eur, voor een spelletje....zou ik nooit doen, het is echt dat mijn dochter het wilde ...anders had ik het nooit gedaan!

Marja77
1 jaar geleden

leerzaam en leuk

Gekocht als kado voor dochter die 9 jaar werd. Leuk en erg leerzaam. Tiptoi pen moet apart worden aangeschaft, dit stond er duidelijk bij vermeld. Een starterset gekocht. Spel laden op de pen via de computer ging prima. Het zijn geen goedkope produkten, maar zit erg goed in elkaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Ilse1980
1 jaar geleden

Super leerzaam en veel mogelijkheden

Heel erg leuk en leerzaam. Verschillende opties om ermee te spelen. Wereldbol reageert goed op de stift. Sommige hele kleine landjes zijn wat moeilijker om goed aan te tippen, maar dat is maar af en toe. Ik vind dit een hele mooie aanvulling voor bij onze Tiptoi pen. De pen moet apart aangeschaft worden, maar zit vaak wel in starterspakketten en is dan minder prijzig

Ja, ik beveel dit product aan
GJ Bunt
1 jaar geleden

Onduidelijk

Er is erg onduidelijk vermeld dat de stift niet bij de globe inzit. Jammer van een overigens prachtig spel.

Ja, ik beveel dit product aan
Lexie
2 jaar geleden

Jammer!

Ik heb dit cadeau voor mijn zoon gekocht in de veronderstelling dat de stift erbij zou zitten voor die prijs. De afbeelding op de doos geeft ook dat idee. Nu hebben we een spel zonder stift en we kunnen de stift ook niet los kopen bij Intertoys! Nu heeft mijn zoon er dus niets aan!

Simke
2 jaar geleden

Leuk bedacht, maar te klein om goed te werken

Info is erg leuk, maar de afstand tussen de verschillende tiptoi punten is te klein, waardoor bv in de quiz modus mijn zoon volledig gefrustreerd raakt omdat hij Nederland aantipt en de pen België als punt neemt. Een iets grotere bol zou dit soort problemen kunnen voorkomen.

Pedromaria
3 jaar geleden

Niet compleet

Als je het product hebt aangeschaft bemerk je pas dat je ook nog een Tip toi stick moet aanschaffen voor een prijs van bijna € 40.

Vergelijk verkopers

Intertoys

44.99
Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
49.97
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
50.02
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
50.80