Splatoon Inkling-meisje amiibo
2 reviews

Splatoon Inkling-meisje amiibo
38% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 15.99
9.98

Omschrijving

Door amiibo te gebuiken krijgt Splatoon een extra dimensie. Je speelt met amiibo speciale amiibo-uitdagingen vrij. Door deze te voltooien kun je speciale wapens en uitrusting krijgen. Je houdt de amiibo tegen de Wii U gamePad aan om met een uitdaging te beginnen.


Wat is amiibo?

Met amiibo komen jouw favoriete Nintendo personages tot leven! Zet jouw amiibo figuur op je Wii U GamePad of New Nintendo 3DS en zie hoe zij tot leven komen en ontdek nieuwe manieren van spelen.

amiibo kunnen in elke ondersteunde game iets anders doen. Je kunt één amiibo in meerdere games gebruiken, en zo een hele nieuwe dimensie ontdekken in je favoriete spellen. Zelfs als er op je amiibo opgeslagen gegevens uit Super Smash Bros. for Wii U staan, kun je hem nog steeds gebruiken om content vrij te spelen in bijv. Mario Kart 8, Hyrule Warriors of andere games!


Een amiibo, meerdere games!
Bekijk hier alle games die ondersteund worden.
Er zijn twee soorten games die amiibo ondersteunen:
 

Lezen/schrijven
Sommige software kan zowel gegevens die op je amiibo staan lezen en gebruiken, als gegevens op je amiibo opslaan.
 

Lezen
Andere games kunnen alleen de gegevens lezen die op je amiibo staan. Voorbeeld: als je de amiibo van een bepaald personage tegen het systeem aan houdt, dan verschijnt dat personage of een paar van zijn voorwerpen in de game!
 

Je kunt op je amiibo niet tegelijkertijd gegevens opslaan van meerdere games die de functie 'lezen/schrijven' hebben. Je kunt een amiibo wel gebruiken in meerdere games die 'alleen lezen' zijn, of er nu gegevens op de amiibo zijn opgeslagen of niet.
 

LET OP: Er is mogelijk een software-update vereist om amiibo te gebruiken.

Eigenschappen
• amiibo Splatoon Inkling-meisje
• Uit de Splatoon Collection

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0045496352943

Adviesleeftijd

vanaf 6 jaar

Artikelnummer

1316102

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

20x13x8

Merk-serie

Nintendo Amiibo Splatoon Collection

Merk

Nintendo

Platform

Wii U

Klanten geven een 10,0

2 beoordelingen 2 van de 2 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
7 maanden geleden

Nog meer inkt dan ooit!

Ik was een tijdje terug aan het overwegen om een amiibo te kopen. Wat ik van deze figuurtjes wist is dat je ze op bepaalde Nintendo spellen kunt gebruiken zoals: Animal Crossing New Leaf, Splatoon, ect. Ik besloot het Inkling meisje te kopen en ben er erg tevreden mee! Amiibo's zijn vooral om extra dingen in een spel te unlocken. Ik gebruik hem regelmatig op Splatoon om de extra levels te spelen en beter te worden, ook heb ik er een geinige routine van gemaakt om dit poppetje en nog een ander steeds mee naar boven en beneden te nemen. Het poppetje is netjes afgewerkt, en ik geloof behoorlijk stevig, zelfs de oren/haar dingen zijn erg stevig. Tot nu toe zie ik er geen nadelen aan, alleen dat voor Animal Crossing New Leaf je een amiibo scanner/reader nodig hebt voor de 3DS. Ik vind het trouwens ook leuk dat je je amiibo een naam kan geven.

Ja, ik beveel dit product aan
Dries
7 maanden geleden

Leuk

Ik vind splatoon al leuk en ik droom van een amiibo en ik speel iedere ochtend splatoon!!!

Ja, ik beveel dit product aan