Super Loops autobaan

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.00

Omschrijving

Specificaties

Klanten geven een 2,5

4 beoordelingen 0 van de 4 (0%) beoordelaars bevelen dit product aan

Racebaan
3 maanden geleden

Autootje reed binnen 5 minuten niet meer

Zeer teleurstellend. Autootje was snel kapot. Het andere autootje hebben we niet 1 rondje in de baan kunnen houden. Het autootje heeft snelheid nodig om door de looping te komen, maar die snelheid is veel te hoog voor de bocht direct daarna. Het Intertoys filiaal in Heemskerk heeft wel heel netjes de racebaan teruggenomen en geld terug gegeven!

Anoniem
3 maanden geleden

Slechte kwaliteit

De knopjes blijven steeds hangen dus hij blijft heel hard tijden. Auto's vliegen steeds uit e bocht. Looping is voor kinderen bijna niet te doen. Klwinerw baan gemaakt. Toen fing het iets beter, maar de pret was voor korte duur. helaas na 2 uur was de transformator al kapot. Terug naar de winkel gegaan en daar ongeruikd voor een wat duurdere baan van zichtbaar betere kwaliteit.

W Wolswinkel
3 maanden geleden

Matig plezier

2 weken geleden gekocht voor mijn kleinzoon. Direct al weigerde steeds 1 auto. Maakt slecht contact met de baan. Was wel handmatig te herstellen maar irritant aanwezig. De omheining laat snel los en heeft eigenlijk geen functie dus er maar af gelaten.

Kaatje2017
3 maanden geleden

Teleurstellende racebaan

Mijn dochter heeft deze racebaan voor haar verjaardag gehad. De twee auto's die erbij zitten maken slecht contact met de baan. Aan de onderkant van de auto's kan dit bijgesteld worden, waardoor ze het weer even doen. De hekjes die ervoor moeten zorgen dat de auto's niet uit de baan vliegen waren de eerste dag al stuk.