Super Loops autobaan
8 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.00

Omschrijving

Ga de strijd aan met je vriendjes op deze stoere E.Z. Drive Super Loops autobaan. Prachtige Super Loops elektrische racebaan met rondeteller, looping en dubbele kruising voor extra spanning! Werkt op de meegeleverde adapter. Probeer te winnen door zo snel mogelijk door de bochten te scheuren!Eigenschappen:
  • Stoere autobaan met twee loopings.
  • Compleet met 2 auto's.
  • De baan is 7 meter lang.
  • Met twee stoere racewagens.
  • Je kunt de baan op verschillende manieren in elkaar zetten.

Specificaties

EAN

4892172665608

Adviesleeftijd

vanaf 8 jaar

Artikelnummer

1019332

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13x60x43

Gewicht exclusief verpakking (gr)

2526

Klanten geven een 2,5

8 beoordelingen 0 van de 8 (0%) beoordelaars bevelen dit product aan

Anoniem
13 dagen geleden

Slechte kwaliteit

De knopjes blijven steeds hangen dus hij blijft heel hard tijden. Auto's vliegen steeds uit e bocht. Looping is voor kinderen bijna niet te doen. Klwinerw baan gemaakt. Toen fing het iets beter, maar de pret was voor korte duur. helaas na 2 uur was de transformator al kapot. Terug naar de winkel gegaan en daar ongeruikd voor een wat duurdere baan van zichtbaar betere kwaliteit.

W Wolswinkel
20 dagen geleden

Matig plezier

2 weken geleden gekocht voor mijn kleinzoon. Direct al weigerde steeds 1 auto. Maakt slecht contact met de baan. Was wel handmatig te herstellen maar irritant aanwezig. De omheining laat snel los en heeft eigenlijk geen functie dus er maar af gelaten.

Kaatje2017
24 dagen geleden

Teleurstellende racebaan

Mijn dochter heeft deze racebaan voor haar verjaardag gehad. De twee auto's die erbij zitten maken slecht contact met de baan. Aan de onderkant van de auto's kan dit bijgesteld worden, waardoor ze het weer even doen. De hekjes die ervoor moeten zorgen dat de auto's niet uit de baan vliegen waren de eerste dag al stuk.