The Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.98

Omschrijving

Beleef  The Legend Of Zelda: Majora’s Mask 3D, 15 jaar later opnieuw op de Nintendo 3DS!

 

Verhaal
Dit Zelda avontuur speelt zich af in Termina, een land dat parallel ligt aan het bekende Hyrule.  Volgens de legende is Termina ooit gesplitst in vier delen, door vier reuzen welke allen leefden in de vier regio’s van het land.


In het midden van Termina ligt Clock Town, in deze stad staat een gigantische klokkentoren welke aftelt naar the Carnival of Time, dit is een groots festival waar de bewoners bidden voor goed geluk en succesvolle oogsten.

 

The Legend of Zelda: Majora’s Mask speelt zich een aantal maanden af na de avonturen in The Legend of Zelda: Ocarina of Time en begint met Link die op zoek is naar het kleine feetje Navi. Terwijl hij door het bos rijdt op zijn trouwe paard Epona loopt Link in een hinderlaag.


Hij wordt aangevallen door de gemaskerde Skull Kid en zijn feeënhandlangers Tatl en Tael, zij stelen zowel Link’s paard en ook zijn instrument de Ocarina of Time. Link volgt Skull Kid door een grot welke leidt naar de stad Clock Town maar niet voordat hij tijdens een confrontatie met Skull Kid wordt vervloekt en verandert in een Deku Scrub.

In Clock Town ontmoet Link de Happy Mask Salesman hij biedt aan de vloek van Link op te heffen als hij de Ocarina of Time en Majora’s Mask weet terug te brengen. Majora’s Mask heeft van Skull Kid een overweldigende en niet controleerbare bad guy gemaakt. Hij zorgt nu voor ongeluk bij andere en ook is de apocalypse gestart, de maan stort binnen 72 uur op de Aarde.

 

Gameplay
De gameplay in Majora’s Mask is ongeveer gelijk aan die van Ocarina of Time, je vecht je weer een weg door verschillende dungeons met puzzels ook maak je weer gebruik van diverse Ocarina liedjes. De drie daagse cyclus is wel nieuw in dit deel.

 

Door de gehele game heen bemachtig jij verschillende maskers. Al deze maskers hebben een ander effect op Link zo verandert een Deku Mask hem in een Deku Scrub en zal een Goran Mask hem veranderen in een Goron. Met elk masker verkrijgt Link nieuwe vaardigheden welke nodig zijn om verder te komen in het spel.

 

Omdat je maar 72 uur (3 dagen) de tijd hebt om de wereld te redden heb je on-screen een klokje welke aftelt en je vertelt of het dag of nacht is. Je kunt terugkeren naar de eerste dag door de ‘Song of Time’ te spelen op je Ocarina als je dit niet op tijd doet zal de maan storten op Clock Town en andere vier regio’s van Termina.

 

3D
The Legend of Zelda: Majora’s Mask kwam oorspronkelijk uit voor de Nintendo64 in 2000. Voor deze heruitgave, 15 jaar later zijn er diverse veranderingen en verbeteringen doorgevoerd.

  • Verbeterde character models
  • Stereoscopisch 3D
  • Alternatieve boss battles
  • Vis minigame

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0045496527204

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Artikelnummer

1306575

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

13x14x1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

81

Wettelijke minimumleeftijd

12

Merk

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS