Wii U Just Dance: Disney Party 2
0 reviews

Wii U Just Dance: Disney Party 2
41% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 16.98
10.00

Omschrijving

Just Dance en Disney hebben de handen weer ineen geslagen en komen met de dansgame Just Dance Disney Party 2. Just Dance: Disney Party 2 brengt het grootste dansplezier met de muziek van de meest populaire programma’s van de Disney Channel.
 

Dans als de grootste sterren uit de series en films van Disney Channel. De geweldige selectie van favoriete familieliedjes, grappige dansjes en kindvriendelijke gameplay zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden lekker kunnen dansen met familie en vrienden.
 

De beste songs van de meest populaire programma’s en films van de Disney Channel.
Descendants – Vijf nummers, waaronder “Evil like Me” en “Rotten to the Core” van Disney Channels grootste filmevenement van de zomer, dat het verhaal vertelt van de kinderen van klassieke Disney-slechteriken.Teen Beach Movie en Teen Beach 2 – Zes nummers van dit grote succes op de Amerikaanse kabeltelevisie en het populaire vervolg, waaronder favorieten als 'Cruisin’ for a Bruisin’” en nieuwe nummers als “Gotta Be Me.” Girl Meets World – “Take on the World”  van het meest succesvolle televisiedebuut van 2014.  K.C. Undercover – “Keep It Undercover” van de nieuwe IT-heldin Zendaya. Violetta – “En Mi Mundo” en “Hoy Somos Más” van de Zuid-Amerikaanse televisiesensatie.

Gloednieuwe choreografieën geïnspireerd door de Disney Channel
De choreografieën, kostuums en speciaal ontworpen sets van Just Dance: Disney Party 2 brengen de looks en het gevoel van de geliefde programma’s en series tot leven als nooit tevoren.
 

Een groot familiefeest
Speel samen in de multiplayer en behaal met je team een topscore.
 

Speciaal voor de ouders
De favoriete spelopties van alle ouders zijn weer aanwezig, zoals de shuffle-modus, fitness trackers en
ingebouwde en zelf samen te stellen playlists.
 

De Just Create Modus is terug
Kinderen kunnen weer de hoofdrol spelen in hun eigen videoclips, waarin ze met hun eigen dansroutines zelf de ster van de Disney Party zijn.
 

Nieuwe karaoke feature
In de karaoke-modus kunnen kinderen niet alleen op hun favoriete nummers dansen, maar ook nog eens extra punten scoren door mee te zingen.
 
 

Kenmerken:

  • Beste songs uit favoriete programma’s en films van de Disney Channel
  • Gloednieuwe choreografieën
  • Multiplayer
  • Speciale modi voor ouders; shuffle modus, fitness tracker
  • Karaoke modus

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

3307215902523

Adviesleeftijd

vanaf 3 tot 99 jaar

Artikelnummer

1356392

Platform

Wii U

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

20x14x2