Wii U Kirby and the Rainbow Paintbrush
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99

Omschrijving

In het Nintendo Wii U spel Kirby and the Rainbow Paintbrush worden door de gemene schurk Claycia alle kleuren uit Dromenland gestolen! Gelukkig verschijnt er ook een toverpenseel genaamd Elline en zij geeft Kirby en zijn vrienden hun kleuren terug. Kirby en zijn Waddle Dee-vriendjes zijn altijd in voor een avontuur en zetten direct de achtervolging in op Claycia.

 
Teken op het touchscreen om je voort te bewegen door de levels. In balvorm rolt Kirby langs regenboogtouwen in de richting waarin jij ze hebt getekend. Teken lussen om Kirby meer snelheid te geven of raak hem aan om te sprinten, en laat hem zijn vijanden aanvallen of blokken breken met een sterrensprint! Je kunt echter maar een beperkt aantal regenboogtouwen tegelijk tekenen, dus houd je inktmeter in de gaten!

 
Op bepaalde momenten kan Kirby in diverse voertuigen veranderen. Afhankelijk van Kirby's vorm kun je de regenboogtouwen op verschillende manieren gebruiken: raak het touchscreen aan en teken regenboogtouwen om Kirby Rocket door de lucht te laten vliegen, om de torpedo's van Kirby Submarine op je doelwit af te sturen, of om Kirby Tank een richting uit te sturen en zijn kanon te richten!

 
De speler met de Wii U GamePad bestuurt Kirby en tekent regenboogtouwen. Daarnaast kunnen maximaal drie extra spelers meedoen door in de huid te kruipen van Waddle Dees. Zij kunnen spelen met Wii-afstandsbedieningen of Wii U-controllers Pro, en kunnen instappen en ophouden wanneer ze willen. Waddle Dees kunnen langs regenboogtouwen rennen, voorwerpen verzamelen, vijanden aanvallen en Kirby oppikken als hij hulp nodig heeft.

 
In elk level is er van alles te vinden, dus zoek in alle hoeken en gaten, en schraap elk beetje klei weg om alles te ontdekken, zoals verborgen schatkisten met muziek en kleifiguurtjes van bekende Kirby-personages. En als je echt een uitdaging wilt, probeer dan de Challenge Mode eens uit. Voltooi uitdagingen binnen één minuut, waarbij je vier schatkisten moet oprapen en per kist slechts vijftien seconden hebt om deze te vinden. Of laat zien wat je kunt in een spelstand waarin je twaalf schatkisten op rij moet vinden. Als je er eentje mist, moet je opnieuw beginnen!

 
In bepaalde levels kun je ook een compatibele amiibo gebruiken om Kirby een nieuw uiterlijk en extra krachten te geven. Met de Kirby-amiibo kun je de sterrensprint gebruiken wanneer je maar wilt, de King Dedede-amiibo levert extra gezondheid op en de Meta Knight-amiibo verhoogt Kirby's sprintsnelheid, zodat hij dwars door bepaalde vijanden kan zoeven!

 

Kenmerken:

  • Ontdek een kleurrijke kleiwereld in een unieke platformgame met Kirby.
  • Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om regenboogtouwen te tekenen en Kirby te besturen.
  • Tot wel drie spelers kunnen te allen tijde meedoen om Waddle Dees te besturen!
  • Gebruik compatibele amiibo om Kirby extra krachten te geven

Specificaties

Pegi 3
Geslacht

Beide

EAN

0045496334338

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Artikelnummer

1314914

Studio/uitgever

Nintendo

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,6x19,1

Merk-serie

Nintendo Amiibo Super Smash Bros. Collection

Gewicht exclusief verpakking (gr)

109

Merk

Nintendo

Platform

Wii U

Genre games

Avontuur