Wii U Splatoon
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99

Omschrijving

In Splatoon speel je met twee teams van vier spelers. Met dit team probeer je de omgeving in jouw kleur te spuiten.
 

Deze multiplayer game speelt als een soort third person shooter je kunt namelijk ook met je verfgeweer op andere spelers schieten als een speler in de verf staat wordt deze trager als je vaak genoeg schiet kun je iemand uitschakelen.
 

Je kunt in Splatoon spelen als een personage in menselijke vorm, in deze vorm ben je verf aan het spuiten maar met een druk op de knop je ook veranderen in een inktvis. In de inktvis vorm kun jij je razendsnel door de verf van je eigen kleur voortbewegen.
 

Met de Wii U GamePad maak je gebruik van intuïtieve besturing zo fungeert de GamePad als een kaart waarop je in de gaten kunt houden hoe het gevecht verloopt en welk team aan het winnen is daarnaast kun je ook door op het scherm te drukken een grote sprong maken en zo naar bijvoorbeeld de andere kant van het speelveld springen.
 

Kenmerken

  • Snelle uitdagende gameplay;
  • Maak gebruik van de Wii U GamePad;
  • Door amiibo te gebuiken krijgt Splatoon een extra dimensie. Je speelt met amiibo speciale amiibo-uitdagingen vrij. Door deze te voltooien kun je speciale wapens en uitrusting krijgen. Je houdt de amiibo tegen de Wii U gamePad aan om met een uitdaging te beginnen.

Specificaties

Pegi 7
Online
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

0045496334437

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1316241

Studio/uitgever

Nintendo

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x14x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

107

Wettelijke minimumleeftijd

7

Merk

Nintendo

Platform

Wii U

Genre games

Actie