World of Warcraft: Mists of Pandaria
0 reviews

World of Warcraft: Mists of Pandaria
40% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 4.98
3.00

Omschrijving

De slagschepen van de Alliance schuimen de zeeën af in de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Horde-legers doorkruisen Kalimdor en de spanningen tussen de twee facties dreigen uit te monden in een brute oorlog die heel Azeroth zal verwoesten. In deze gespannen tijden doemt er een mysterieus nieuw eiland op uit het water...

Sinds de wereld tienduizend jaar geleden uiteen werd gereten, heerst er vrede in het oeroude rijk Pandaria. De uitgestrekte wouden en hoge bergen herbergen een complex ecosysteem met inheemse rassen en exotische wezens. De rol van Pandaria is echter onduidelijk.

Verlost het rijk de wereld van de oorlog? Of zal de strijd om dit prachtige nieuwe land de Alliance en de Horde aanzetten tot allesverwoestende vernietiging? Mists of Pandaria is inmiddels de vierde uitbreiding voor World of Warcraft.

Blizzard Entertainment onthult in deze uitbreiding een nieuw continent en introduceert opnieuw de raadselachtige Pandaren als speelbaar ras. Alleen de dapperste Pandaren-verkenners hebben zich duizenden jaren verborgen weten te houden. Tijdens de nasleep van de Cataclysm, moeten de helden van Pandaria kiezen. Voegen ze zich bij de Alliance, of de Horde?

Mists of Pandaria bevat ook een nieuwe klasse: de monk. Pandaren-meesters delen de buitengewone geheimen van hun oeroude vechtkunst met leden van zowel de Alliance als de Horde. Afhankelijk van hoe ze hun chi-energie gebruiken, kunnen monks schade toebrengen, genezen of zich opwerpen als tank.

Als je het nieuwe maximale level van 90 hebt bereikt, krijg je toegang tot nog meer content en functies! Kleinere groepen avonturiers kunnen genieten van flexibele scenario’s, dappere schatjagers kunnen hun de uitdaging aangaan in nieuwe challenge speltypen en je kunt je pets strategische wedstrijden laten spelen.

Scenario's
Werk samen met je vrienden om een doel te bereiken in een flexibel nieuw soort PvE-uitdaging. Zet bijvoorbeeld een verdedigingsmacht op tegen aanvallende monsters!

Dungeon “Challenge” Modes
Ga de strijd aan in de ultieme uitdaging voor vijf spelers en verdien prestigieuze prijzen in een nieuwe kerker die het uiterste vergt van je vastberadenheid en coördinatie.

Petgevechten
Laat je gezelschapsdieren vechten met die van anderen in een tactisch, nieuw minispel en ontdek wie heerst over het minuscule strijdtoneel. Nieuw talentensysteem: pas je personage aan je speelstijl aan met het verbeterde talentensysteem.

Kenmerken
• Nieuw speelbaar ras - Pandaren: reis door Azeroth als het eerste neutrale ras van World of Warcraft en besluit of je je bij de Alliance of de Horde wilt voegen.
• Nieuwe speelbare klasse - Monk: ontdek de geheimen achter de vechtkunsten van de Pandaren en ga de strijd aan als een damage dealer, healer of tank.
• Maximaal level verhoogd naar 90: leer krachtige nieuwe spreuken en vaardigheden. • Reis door onverkende gebieden en speel uitdagende nieuwe content.
• Nieuwe zones: verken het prachtige Jade Forest, de verraderlijke Kun-Lai Summit en andere exotische gebieden van Pandaria, speciaal ontwikkeld voor personages met een hoog level en ontdek het mysterie van het Wandering Isle.

LET OP: Om de uitbreiding Mists of Pandaria te spelen dien je de eerdere uitbreidingen ook geïnstalleerd te hebben.

Specificaties

Pegi 12
Online
Gokken
Geweld
Geslacht

Beide

Adviesleeftijd

vanaf 12 jaar

Artikelnummer

1049772

Reeks

World of Warcraft

Online gaming mogelijk

true

Studio/uitgever

Activision Blizzard

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x13x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

182

Platform

PC

Genre games

RPG

EAN

5030917111228