Xbox 360 FIFA 15
1 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 12.98
10.00

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Thuisbezorgd voor 2.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

FIFA 15 brengt voetbal tot leven met prachtige details. Ervaar de de emotie van deze sport als nooit tevoren in dit nieuwe deel in de langlopende FIFA-reeks.

Zie hoe de supporters actief bijdragen aan de authentieke voetbalervaring, luister naar de commentatoren die verslag doen van de wedstrijden met Dynamic Match Presentation.

Emotie
Voor het eerst in de FIFA-reeks speelt emotie een grote rol. Zo zullen alle 22 spelers die in het veld staan eigen emoties hebben.

Spelers zullen hierdoor natuurlijker reageren op bepaalde situaties die zich op het veld afspelen, je kan dus ook karaktertrekjes gaan herkennen van de echte spelers.

Een voorbeeld hiervan is een speler die continu wordt getackeld door de tegenstander en besluit hierover verhaal te gaan halen. Ook zullen de spelers actief reageren op beslissingen van de arbitrage, slechte tackles, gemiste kansen, goals en andere belangrijke momenten.

Dynamic Match Presentation
Een wedstrijd zal anders aanvoelen door de dynamic match presentation. Per regio en per team zullen de supporters anders reageren zoals zij dit in het echt ook zouden doen. Dit soort gedrag verschilt per club, land of continent.

Commentatoren zullen op hun beurt ook weer reageren op het specifieke gedrag van de supporters.
Nieuwe reacties vanaf de bank, 10 Player Goal Celebrations, animaties van ballenjongens, en contextueel commentaar zullen van FIFA 15 een authentieke beleving maken.

Team Tactics
Teams zullen nu sneller hun tactieken aanpassen op basis van de situatie. Zo kan bijvoorbeeld je tegenstander in de 88e minuut voorstaan met 1-0 en besluiten de bal niet verder het veld in te spelen maar om tijd te rekken de bal in hoek houden van hun eigen helft.

Dit soort tactieken zorgen voor reacties die minder voelen als computergestuurde reacties.

Realistisch veld
Het veld zal nooit meer hetzelfde zijn. Plaatsen waar tackles zijn gemaakt of waar spelers hebben gestapt zullen zichtbaar worden op het voetbalveld en gedurende de wedstrijd het veld verder beschadigen. Als het regent zullen spelers ook meer last hebben van het natte gras en kunnen er modderpoeltjes ontstaan.

Kenmerken
• Emotie per speller
• Dynamic Match Presentation voor een authentiek voetbalgevoel
• Verbeterde team tactieken
• Living Pitch, het veld loopt gedurende de wedstrijd schade op

Specificaties

Pegi 3
Online
EAN

5030942112375

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Artikelnummer

1182385

Reeks

Fifa

Online gaming mogelijk

true

Studio/uitgever

Electronic Arts

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x14x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

80

Wettelijke minimumleeftijd

3

Platform

Xbox 360

Genre games

Sport

Klanten geven een 4,0

1 beoordelingen 1 van de 1 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Bon Jorno
2 jaar geleden

Slechte disc

Ik heb vorige week fifa 15 bij Intertoys gekocht, alleen ik heb nu al 5 of 6 keer gehad dat de bal/schoenen in een wedstrijd onzichtbaar zijn. Ik probeer nu een nieuwe te krijgen

Ja, ik beveel dit product aan