Xbox One Assassin's Creed: Unity Benelux edition
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 19.99
17.99

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Thuisbezorgd voor 2.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

Assassin's Creed: Unity speelt zich af in Parijs ten tijde van de Franse Revolutie. De nieuwe Assassijn waarmee je speelt is Arno Dorian. Arno moet samen met zijn mede-Assassijnen erachter komen wie de echt machten zijn die zitten achter de Revolutie.

Vernieuwde free running en meer
Assassin’s Creed: Unity is een geheel nieuwe richting voor de franchise met de gameplay zoals je deze gewend bent van de reeks: parkour, sluipen en de gevechten. Al deze systemen zijn vernieuwd en geven je nog meer controle over jouw Assassijn.

Het Parkour-systeem geeft je de controle over elke stap waarmee jij je door de straten en over de daken begeeft, of als je behendig afdaalt in een donkere steeg. Met de sluipactie kun je instinctief de omgeving en de bevolking van Parijs gebruiken om je aanvallen en vluchtpogingen te verhullen.

Het vechtsysteem kent drie basiselementen: aanvallen, ontwijken en afweren. Om optimaal gebruik te maken van dit systeem moet jij je creativiteit en reactievermogen in de juiste combinatie gebruiken. Als je wilt overleven, zul je je moeten aanpassen aan de stijl en de strategie van je tegenstanders, met name als er meerdere vijanden je op staan te wachten.

Goed kunnen sluipen is de belangrijkste vaardigheid voor een Assassijn. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je vijanden te volgen, ze uit te schakelen vanuit de schaduwen en op te gaan in de bevolking van Parijs.

Met een druk op de knop kun je op elk gewenst moment en op elke plek dekking zoeken. Als je sluipt, zijn je acties moeilijker waar te nemen. Sluip gebukt door de stad om uit het zicht te blijven of ga steegjes in om onopvallend langs vijanden te glippen. Het is makkelijker om veilig weg te komen als je erop voorbereid bent om op elk gewenst moment te verdwijnen.

Speel coöperatief
Voor het eerst in de Assassin’s Creed reeks heb je de mogelijkheid om missies ook coöperatief te doorlopen.

Nodig jouw vrienden uit om zich bij het Broederschap te voegen en speel in coöp met 2 tot 4 spelers. Een meester Assassijn weet wanneer hij versterking moet halen. In de coöpmissies Unity kun je met andere spelers aan je zij in uitdagende en dynamische scenario's vechten.

Deze coöpmissies, die zich naast de singleplayer afspelen, zijn speciaal gemaakt voor Assassijnen die samen doelwitten in de stad willen uitschakelen.

In de coöperatieve modus moet je gebruik maken van je sterke punten. De vaardigheden en unieke materialen die je tijdens de singleplayer misses verkrijgt, kun je in coöp gebruiken en zijn bepalend voor je unieke stijl, of je nu gaat voor bruut geweld, behendigheid of onopgemerkt bezig zijn.

Je moet ook één van vier unieke coöpvaardigheden kiezen waarmee jij jouw team helpt te overleven, beter dingen uit de weg te gaan en effectiever te doden.

Maak je Assassijn een specialist en kies je vaardigheid om je Broederschap dodelijke efficiëntie te kunnen bieden.

Kenmerken
• Eerste next-gen Assassin’s Creed game
• Verbeterde parkour, sluip en gevechtactie
• Coöperatieve multiplayer

Specificaties

Pegi 18
Taalgebruik
Online
Gokken
Geweld
EAN

3307215786116

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1199575

Xbox Live Gold vereist

Ja

Reeks

Assassin's Creed

Online gaming mogelijk

true

Studio/uitgever

Ubisoft

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,3x13,5x17,1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

86

Wettelijke minimumleeftijd

18

Platform

Xbox One

Genre games

Avontuur