Xbox One Forza Horizon 3
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
59.99

Omschrijving

In Forza Horizon 3 geef jj het Horizon Festival vorm. Pas alles aan, huur je vrienden in en ontsla ze, en verken Australië in meer dan 350 van de beste wagens van het moment. Maak van Horizon het ultieme eerbetoon aan auto's, muziek en vrijheid op de weg. Bepaal zelf hoe je de finish bereikt.

Verken de grootste open wereld voor een Horizon Festival
Een enorme selectie van 350 van de beste wagens ter wereld, allemaal gedetailleerd tot leven gebracht in ForzaVista.


Maak jouw Horizon Festival
Met de nieuwe Horizon Blueprint-functie kun je zelf aangepaste situaties creëren en direct delen. Je kunt zelfs je vrienden inhuren als sterren van het festival om meer fans te bereiken. En als ze niet aan je verwachtingen voldoen, ontsla je ze weer!

Ontdek adrenaline verhogende nieuwe races
Tijdens gevaarlijke jumps, konvooien, drift-zones en showcases neem je het op tegen een vloot aan speedboten, een enorme zeppelin en meer.


Alles is persoonlijk
Selecteer je eigen personage, pas je auto's aan, maak persoonlijke kentekenplaten en kies het geluid van de claxon. Rijd rond met jouw favoriete muziek van een van de 8 gevarieerde radiozenders op de achtergrond, of maak je eigen zender met behulp van je persoonlijke muziekcollectie.

Begin aan een online avontuur in co-op
Naast free roaming en multiplayerraces met maximaal 12 spelers is er de gloednieuwe online co-op met 4 spelers: geniet voor het eerst samen met je vrienden van de afwisselende activiteiten, competities en beloningen van de Horizon-campagne.

Speel waar je maar wilt met Xbox Play Anywhere
Geniet van de vrijheid om je games waar dan ook te spelen. Je kunt je titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je Windows 10-pc spelen zonder extra te betalen.

Specificaties

Pegi 3
Online
EAN

0889842150094

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Artikelnummer

1399792

Xbox Live Gold vereist

Ja

Reeks

Forza Motorsport

Online gaming mogelijk

Ja

Studio/uitgever

Microsoft

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,6x19,1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

71

Wettelijke minimumleeftijd

3

Merk

Microsoft

Platform

Xbox One

Genre games

Racing