Xbox One Sébastien Loeb Rally EVO
0 reviews

Xbox One Sébastien Loeb Rally EVO
30% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 29.99
20.99

Omschrijving

Sébastien Loeb Rally EVO is een compleet nieuwe off-road race-ervaring!

Race in rallies en off-road events over de hele wereld in de beste rally-auto’s, zowel uit het verleden als van nu. Ervaar de echte wereld van rally en voel de adrenaline! Verdien glorie! Ga de strijd aan op ’s werelds moeilijkste tracks en versla al jouw tegenstanders om de nieuwe off-road ster te worden!


Diverse gamemodi
Meer dan 10 verschillende game modi leiden jouw door de beste rally tracks van over de gehele wereld. Laat jouw skills zien terwijl je rijdt door de sneeuw, modder en scheurt over het asfalt in diverse evenementen. In de carreer mode krijg je de mogelijkheid  het leven aan te nemen van een echte rally coureur en jij moet strijden voor een plekje in het team van Sébastien Loeb. Hij zal jouw mentor zijn en je alle tips en tricks van deze sport bijbrengen. Daarnaast is er natuurlijk de online mode waar jij tegen vrienden of verschillende rivalen van de over de hele wereld strijd voor de snelste tijd!
 

De auto’s
Sébastien Loeb Rally EVO biedt het grootste rooster aan speelbare auto’s, met meer dan 50 auto modellen met daarbij ook auto’s uit de carrière van Sébastien Loeb. Twintig van de meest prestigieuze autofabrikanten hebben samen met ontwikkelaar Milestone de meest iconische, succesvolste auto’s uit de geschiedenis van de wereld van de rally sport, van 1960 tot aan vandaag op een authentieke wijze naar deze game te brengen. Kleurstellingen van auto’s zijn aan te passen en ook kun je ervoor kiezen om het materiaal rondom de body te wijzigen naar eigen wens.
 

De circuits
Laat al jouw rally dromen uitkomen op meer dan 300 kilometer aan circuit. Alle belangrijke rally tracks zijn een op een overgenomen om een zo waarheidsgetrouw mogelijke ervaring neer te zetten. De track Pikes Peak is zelfs nagemaakt aan de hand van GPS data en foto en videomateriaal. De tracks opgedeeld in de onderdelen Rally en Rally cross en omvatten dezelfde omgevingen waar Sébastien Loeb record na record vestigde.
 

Weercondities en belichting
Het weer verandert net als in een echte race! Er zijn meerdere verlichtingen voor elke track, afhankelijk van het dagdeel: ochtend, middag, zonsondergang en nacht.


Kenmerken:

  • 10 verschillende game modi.
  • Veranderend weer en belichting.
  • Race in meer dan 60 rallyauto’s van toen en van nu.
  • Ervaar authentieke tracks.
  • Online mode.

Specificaties

Pegi 3
Online
Geslacht

Beide

EAN

8059617104207

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Artikelnummer

1375108

Studio/uitgever

Namco Bandai

Platform

Xbox One

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x14x1

Genre games

Racing