Xbox One State of Decay: Year-One Survival Edition
0 reviews

Xbox One State of Decay: Year-One Survival Edition
75% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 19.98
5.00

Omschrijving

State of Decay is een open wereld zombie survival game welke compleet nieuwe dingen brengt binnen het genre en eerder al verscheen voor Xbox Live.

In de vorm van State of Decay: Year-One Survival Edition komt de game naar de Xbox One. De game draait op een 1080p resolutie en bevat tevens ook twee DLC pakketten die eerder al verschenen voor de game.

Als er een personage sterft dan blijft deze dood, alle verhaal progressie is niet pre-scripted en dus weillkeurig, de wereld blijft veranderen ook als jij of andere spelers offline zijn.


DLC Breakdown
Breakdown is de eerste uitbreiding die verscheen voor State of Decay. In Breakdown is er geen sprake van een verhaallijn, je enige doel is om zo lang mogelijk te overleven.

DLC Lifeline
Lifeline is het tweede DLC pakket dat is verschenen voor State of Decay. Het speelt zich af in de stad Danforth en focust op een groep Amerikaanse soldaten. Jij bestuurt Greyhound One, een overlevende unit die is gestuurd naar de stad Danforth om wetenschappers, onderzoekers en andere burgers te redden. Van hen wordt gedacht dat zij de sleutel zullen vormen tot het onderzoeken en uiteindelijk verslaan van de uitbraak.

Kenmerken

  • Speel de Xbox Live hitgame nu ook op de Xbox One
  • 1080p resolutie
  • Inclusief twee DLC pakketten

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0885370901658

Adviesleeftijd

vanaf 18 jaar

Artikelnummer

1306979

Platform

Xbox One

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

18x14x2