PS5 Aliens Dark Descent

1996669
Releasedatum: dinsdag 20 juni 2023
PS5 Aliens Dark Descent
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

In Aliens: Dark Descent voor de PlayStation 5 (PS5) voer jij het bevel over een team van ervaren koloniale mariniers die de gruwelijke Xenomorph-uitbraak op Moon Lethe moeten stoppen.

Leid je soldaten in real-time gevechten tegen iconische Xenomorphs, opstandige werknemers van de onverzadigbare Weyland-Yutani Corporation en verschillende angstaanjagende wezens die nieuw zijn in de Alien-franchise.


Infiltreer grote open levels en geef snel en intuïtief strategische bevelen om vijanden uit te schakelen met je team. Wees voorzichtig, want tegenstanders passen hun tactiek aan jouw acties aan terwijl ze op je jagen, en de dood is permanent. Om te overleven moet je unieke paden kiezen, sluiproutes ontdekken, veilige zones creëren en bewegingssensoren plaatsen in een persistente wereld waar jouw acties levels permanent veranderen.


Gebruik verschillende klassen om je team samen te stellen. Verbeter en specialiseer je soldaten met unieke vaardigheden en een arsenaal aan wapens, bepantsering en extra's, voor levensgevaarlijke missies in onbekend terrein. Ontwikkel je basis om nieuwe tech te onderzoeken en je team nog verder te verbeteren.


Maak slim gebruik van je grondstoffen en neem berekende risico's om de dodelijkste vijand van de mensheid ooit te slim af te zijn. Kunnen jij en je team de uitbraak stoppen voor het te laat is?


Eigenschappen:

  • Ga de strijd aan in een spannend, origineel Alien-verhaal tegen iconische Xenomorph-wezens, waaronder Facehuggers, Praetorians, Alien Queens en nog veel meer, zoals opstandige menselijke commando's en een nieuwe dreiging die uniek is voor deze Alien-verhaallijn.
  • Leid strategisch en verander de tactiek van je team voor elke missie. Houd de geestelijke en lichamelijke gezondheid van je soldaten goed in de gaten om te voorkomen dat ze doordraaien of sterven.
  • Kies een uniek pad om te overleven in een persistente wereld, en ontdek sluiproutes, creëer veilige zones en plaats bewegingssensoren om deze wezens een stap voor te blijven.
  • Vorm en verbeter teams bestaande uit 5 klassen mariniers, met tientallen specialisaties, unieke vaardigheden en wapens.
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 16 jaar
Wettelijke minimumleeftijd:
16
PEGI angst:
Ja
PEGI grof taalgebruik:
Ja
Lees meer
PEGI discriminatie:
Nee
PEGI drugs:
Nee
PEGI gokken:
Nee
PEGI online:
Nee
PEGI seks:
Nee
PEGI geweld:
Ja
Artikelnummer:
1996669
Barcodes:
3512899965782
3512899965782
Studio/ uitgever multimediagame:
Focus Home Interactive
Aantal spelers:
1 speler
Online gaming mogelijk:
Nee
Genre games:
Actie, Shooting, Strategie
Platform:
PlayStation 5
Afmeting (cm):
13,5x17x1,5 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
1,5x13x17 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
79
3512899965782
Aflevering
39.99

incl. BTW

PreOrder

Onze winkelvoorraad

product-image
PS5 Aliens Dark Descent
39.99

Vind winkel

  • Lokale bezorgservice: snelle levering in meer dan 60 steden.
  • Gratis thuisbezorgd.
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd.

gaming blog icoonGaming blog

Ontdek de laatste nieuwtjes over games en pre-orders op onze gaming nieuwsblog

extraPRE-ORDER BONUS

Pre-order nu Aliens Dark Descent en ontvang een exclusieve set met een zwart harnas voor je eskader Koloniale mariniers en een unieke katachtige die het leven op de Otago opfleurt! Geldig t/m 19-6-2023

PS5 logoPS5

Ontdek alles van PlayStation 5

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?